Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČKI OKRŠAJ

VIDEO Huliganska uvertira: Pogledajte kako je Armada napala navijače Istre u centru Rijeke

Hooligans..cz
05.02.2024.
u 16:37

Kako prenosi poznata navijačka stranica Hooligans.cz,, riječ je navijačkim skupinama Armadi i Demonima, koji su gostovali na susjedskom derbiju i veliki su rivali.

Nakon što je Hajduk remijem u Osijeku barem nakratko "prenoćio" na prvom mjestu, Rijeka se pobjedom protiv Istre 1961 vratila na vrh ljestvice. Momčad Željka Sopića je gotovo rutinski stigla do pobjede u "derbiju Della Učka" i gosti iz Pule imaju sreće što nisu i teže stradali na Rujevici.

GALERIJA Rijeka u derbiju svladala Istru 1961 (3:0)

1/9

Dvoboj na Rujevici imao je i huligansku pozadinu jer se internetom širi snimka na kojoj jedna skupina mladića trči prema drugoj, prijeti im i vrijeđa ih. Kako prenosi poznata navijačka stranica Hooligans.cz,, riječ je navijačkim skupinama Armadi i Demonima, koji su gostovali na susjedskom derbiju i veliki su rivali.

VEZANI ČLANCI:

30-tak pripadnika Armade je u centru Rijeke napalo otprilike sličan broj Demona koji su upali u centar grada, što se u navijačkom svijetu smatra velikom pobjedom. Prema informacijama, skupine su poštovale nedavno dogovoreni kodeks te u sukobu nisu koristile oružje.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Tripoli
17:49 05.02.2024.

Koji su to bolesnici u glavi...

RO
Romeo7777
02:41 07.02.2024.

Jadno,Kad dođu u neke godine i kad počnu prve zatvorske kazne,I to ne zbog nogometa,nego zbog razmišljanja takvoga,,teško ce sa Krivog puta sići u Zivotu !!, a ekipa kud koji mili moji,!?pa neka budu Aliensi a ne Demoni isto su ljudi i treba živjeti, a ne sugavo divljaštvo!!

KU
Kujttim
18:56 05.02.2024.

Sve je to ista ekipa. Alkoholičari, neradnici, narkomani, bivši zatvorenici, probisvijeti Nebitno je kojoj skupini pripadaju. To je jad i bijeda, a porezni obveznici plaćaju da bi policajci subotom i nedjeljom imali prekovremene sate. Svima dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije