Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR GORI

VIDEO Boysi oduševili koreografijom, od buke na Maksimiru ništa se ne čuje...

Dinamo navijači
Foto: Ivan Pavić
1/6
18.09.2019.
u 20:23

Navijači Atalante zbog proceduralnih mjera su već odavno na svojim mjestima. Stiglo ih je između 2500 i 3000.

Sat vremena uoči utakmice prostor u navijačkoj zoni ispred stadiona Maksimir i okolni kafići ispunjeni su navijačima s plavim obilježjima. Grupna faza Lige prvaka vratila se u Zagreb, a navijači se prisjećaju utakmica iz prošlosti uz brzu hranu i tekući hmelj. 

Opći je zaključak kako Dinamo ove sezone ima momčad za veće domete od prethodnih kada su se protivnici bez muke prošetali Maksimirom. 

>> Pogledajte atmosferu u fan zoni

Iako su iz kluba poručili da se na stadion dođe i do dva sata ranije, zagrebački ljubitelji nogometa odlučili su posljednje trenutke uoči susreta provesti družeći se podno Bukovca. 

Na istočnoj tribini još prevladavaju plave sjedalice, ali na Sjeveru su najvatreniji Bad Blue Boysi ispunili donji dio tribine zbog posljednjih dogovora oko sjajne koreografije koju planiraju. 

Navijači Atalante zbog proceduralnih mjera su već odavno na svojim mjestima. Stiglo ih je između 2500 i 3000.

Igrači Atalante izašli su na zagrijavanje dočekani gromoglasnim zvižducima. Minutu nakon njih izlaze i igrači Dinama dočekani još gromoglasnijim aplauzom.

Navijači Dinama stigli su sa svih strana! Vijore se zastave i transparenti Slatine, Orahovice, Novog Marofa, Iloka, Senja, Virovitice, Gospića, Brotnja, Odžaka, Posušja...

A ludnica na Maksimiru je krenula kada je utakmica počela. Uoči samog početka navijači su oduševili koreografijom, a kada je krenuo susret svojim navijanjem stvorili su takvu buku da se ne čuje osoba koja sjedi pored vas na stadionu. Posebno huk je nastao kod pritiska plavih na početku te prilikom koju su zakuhali Olmo i Petković.

>> Pogledajte što navijači očekuju od utakmice

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:31 18.09.2019.

Sacekajmo kraj tekme pa pricajmo o gorenju.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
20:46 18.09.2019.

Odžak je kolijevka hrvatstva sto oni rade medju partizanijom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije