Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAGOVI ISPALI

Veliko pojačanje Uniteda na udaru: Ovo nije velika momčad

United - Sevilla
Foto: Reuters
1/5
13.03.2018.
u 23:35

- Bilo je teško gledati, ne samo večeras nego i prvu utakmicu. Bez energije, volje, brzine... neobjašnjivo! Pa Manchester uopće nije išao pobijediti, ni jednu utakmicu - rekao je Scholes

Dok je Jose Mourinho s kiselim smiješkom napuštao teren, Alex Ferguson karakteristično je žvakao žvakaću gumu i objašnjavao u loži, pokušavao pokazati što je Jose pogriješio, piše Goal. A bilo je toga, dosta...

Mourinho je hrabar trener. Usudi se riskirati, mijenjati, rotirati... E ovaj put je promašio!

- Jako je čudno da je mijenjao postavu koja je u subotu tako dobro odigrala protiv Liverpoola, pogotovo prvo poluvrijeme -  čudio se Paul Scholes, kao stručni analitičar BT Sporta. 

Trn u oku navijačima bile su promjene pozicija Rashforda i Alexisa Sancheza, kao i odluka da Fellainija pretpostavi Pogbi. Da, Pogba je dobio udarac u petak, ali oporavio se i u ponedjeljak je trenuirao, dok Belgijac nije počeo utakmicu četiri mjeseca!

- Oni su bili posebno loši, a u takvim utakmicama veliki igrači moraju iskočiti. Koja god taktika bila, tako da nije sad zbog toga Mourinho loš trener - smatra Steven Gerrard.

Ipak, Unitedove su legende teže primile ovaj krah nego Liverpoolova...

- Bilo je teško gledati, ne samo večeras nego i prvu utakmicu. Bez energije, volje, brzine... neobjašnjivo! Pa Manchester uopće nije išao pobijediti, ni jednu utakmicu - dodao je Scholes, dok je Rio Ferdinand bio još oštriji:

- Top igrači ne biraju utakmice! A ovaj Manchester United nije velika europska momčad! Sevilla je pristojna ekipa, ali dok nije ušao Ben Yedder, izgledali su kao da ne bi gol zabili da se igra šest mjeseci!

- Ma kad igraš kod kuće, moraš napasti! A ova momčad nije imala energiju. Gledajući, stalno čekaš da se nešto dogodi, a ništa. Gdje je Sanchez? Nije ni sjena onoga iz Arsenala, djeluje kao stranac u momčadi! Da, nedavno je došao, ali ne gubiš svoj talent i znanje prelaskom u drugu momčad. Ma, svih 11 su bili jako loši!

A o lošoj statistici Uniteda u nokaut fazi čitajte na Goalu.

Komentara 2

BM
branko.mihalic1
11:19 14.03.2018.

doslovno trener je kriv za sve i nije za taj klub bolje da ode u mirovinu

MA
mantheman
08:08 14.03.2018.

tu u manchesteru se najbolje vidi ono kaj ja pricam vec godinama, Mourinho nije top trener i to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije