Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnedavno u Kragujevcu

Težak udarac za hrvatski sport: Talentirani Riječanin izabrao reprezentaciju Srbije!

Marko Radulović
Screenshot
07.10.2020.
u 17:21

Talentirani devetnaestogodišnjak u Primorju je počeo trenirati sa šest i pol godina i prošao je kroz sve mlađe selekcije kluba

Hrvatski vaterpolo pretrpio je težak udarac jer je Marko Radulović, 19-godišnji mladić rođen u Rijeci, odlučio u budućnosti nastupati za srpsku reprezentaciju. 

Radulović je ponikao u Primorju, a u listopadu 2018. godine je prešao u redove Vojvodine. Nedavno je osnažio Radnički iz Kragujevca.

Talentirani devetnaestogodišnjak u Primorju je počeo trenirati sa šest i pol godina i prošao je kroz sve mlađe selekcije kluba. Već sa 15 godina debitirao je za prvi tim Riječana, a poslije dvije sezone preselio se u redove novosadske Vojvodine.

Tamo je bio drugi strijelac Regionalne A2 lige s 38 golova. U Kragujevac je došao iz Šapca za koji je na 13 utakmica u A1 ligi postigao 18 pogodaka.

- Radnički je poznat kao klub sa trenutačno najboljom školom vaterpola u Srbiji i to je bio jedan od razloga zašto sam došao. Također, prema mom mišljenju, trener Radničkog i izbornik juniorske reprezentacije, Uroš Stevanović, daleko je najbolji trener u ovom stadiju u Srbiji. Ovo je stepenica više u mojoj karijeri, a za godinu ili dvije mogu ciljati na sam vrh europskog vaterpola - rekao je Radulović za u lipnju 2020. prilikom potpisa za Kragujevac.

Radulović je već dio juniorske reprezentacije Srbije, a nada se da će uskoro i među seniore. 

- Ne opterećujem se tim, ali želim. Volio bih dobiti poziv izbornika Dejana Savića - rekao je Radulović za srpske medije, a prenosi Index.

Komentara 61

RI
rimadanin
17:31 07.10.2020.

Neka ide tamo gdje misli da pripada . Svaka ptica svome jatu leti .

BE
Beskucnik
17:36 07.10.2020.

Nije to nikakav udarac , nek povede obitelj , oca majku bracu , a moze i prijatelje , i nek ostane tamo , taj ionako ne bi ginuo za kockice , a zbog njega ne bi Thompson svirao u svlacionici

DE
DeGogi
17:37 07.10.2020.

Evo odmah sam pao od udarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije