Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ISPADANJA

Vekić: Izdalo me rame, boli me i koljeno, a i ona su dva meča uzela danak

Tennis - Women's Singles - Round 2
MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.07.2021.
u 14:41

Izdalo me rame, a ne servis. Imam problema i s koljenom i ona dva maratonska meča su uzela danak, ako usporedimo brzinu mog servisa u ova dva meča i danas, razlika je velika.

Jako mi je drago što sam odlučila doći u Tokio, odakle nosim samo pozitivna iskustva, kazala je Donna Vekić nakon ispadanja s olimpijskog turnira u Tokiju.

Nakon što je iz turnira u tri seta izbacila Francuskinju Garciju i treću tenisačicu svijeta Bjeloruskinju Arinu Sabalenku, Osječanka Donna Vekić ostala je bez plasmana u četvrtfinale teniskog olimpijskog turnira. U 3. kolu ju je pobijedila Kazahstanka Jelena Ribakina sa 7-6 (3), 6-4 nakon 101 minute borbe.

Ribakina će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolke Garbine Muguruze, a za Vekić je završen debitantski nastup na olimpijskim igrama.

"Izdalo me rame, a ne servis. Imam problema i s koljenom i ona dva maratonska meča su uzela danak, ako usporedimo brzinu mog servisa u ova dva meča i danas, razlika je velika. Ali i s tim bolnim ramenom ja sam bila blizu pobjedi. Iskoristit ću to kao pozitivnu stvar za nastavak sezone", kazala je Donna.

"Moja olimpijska priča je završila, ali već se radujem sljedećim Igrama za tri godine. Drago mi je što sam došla u Tokio, ovo je novo iskustvo, bilo mi je stalo nastupati za moju domovinu Hrvatsku, to je zbilja poseban osjećaj i jedva čekam to ponoviti".

Osječanka u srijedu odlazi iz Rija i već sljedeći tjedan će nastupiti na turniru u San Joseu.

Ispadanjem Vekić Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji.

>> Pogledajte: Zlatnu i brončanu medalju naši Matea i Toni proslavili su uz šampanjac i tortu!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:48 27.07.2021.

Tenis je pravedan sport.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
23:39 27.07.2021.

Boli je koljeno? Pa hoce to kad je na koljenima non stop...

OK
okvals54
17:37 27.07.2021.

Sto i jedan razlog da se opravda ispadanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije