Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijamant psovao navijača

Veh: Džeko se nije ponio profesionalno (video)

Edin Džeko
AFP
17.12.2009.
u 11:42

Video na kojem Edin Džeko, bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac, izmjenjuje pogrdne povike s navijačem svoje reprezentacije obišao je svijet.

Video je s Youtubea sletio i u Wolfsburg, a komentirao ga je trener Džekine momčadi Armin Veh.

- Nikako ne mogu biti ponosan na to što je uradio Džeko. To se ne može nazvati pravilnim ponašanjem jednoga nogometnog profesionalca. Bilo bi bolje da takvo što nije izrečeno, ali očigledno je da su postojale jake tenzije tijekom tamošnjeg ogleda - kao da je Veh tražio opravdanje za svoga ponajboljeg nogometaša.

Nakon ogleda s Portugalom (dokvalifikacije za Svjetsko prvenstvo iduće godine), Džeko je u "razgovoru" s navijačem koristio samo psovke kao način komuniciranja, baš kao i sam navijač.

Komentara 5

FR
freedy49
13:38 17.12.2009.

Švabe nemaju pojma to su se oni sam pozravljali i častili ko ba zemljaci

DO
domingo1981
15:16 17.12.2009.

mali je simpa i totalno razumijem decka. vamo ga moli \"daj, daj\" a nedao bog da jednom nedas kao i u ovom slucaju, e onda odmah idemo kresnuti i majku i otca i sestru i braa i baku djeda ii svu rodbinu, bogove i neznam sta... ja na njegovom mjestu bi puko i gore, iskren da budem. to zicanje ljudi.. bez blage veze... a bas edin je osto pri zemlji ma da je (po meni) bolji od jedno Ibrahimovica koji misli da netreba igrati za repku zato sto nije na SP.... njemacke su novine trazile samo neku mrlju za zuti tisak...

Avatar Topgen
Topgen
17:12 17.12.2009.

Kao profesionalac , ne smije tako reagirati. Ispada da je onaj navijac bio u pravu kad mu je rekao ; - Jucer si bolan i ti bijo sirotinja. - Izasao iz Bosne ali Bosna nije iz njega. Zalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije