Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na Crni kontinent

Vaha se s Lippijem i Domenechom bori za klupu Alžira

'04.11.2010., Brugge - Jan Breydel Stadion. Nogometna utakmica D skupine UEFA Europska Liga. Club Brugge - Dinamo Zagreb. Vahid Halilhodzic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
14.06.2011.
u 14:36

Vahid Halilhodžić u razgovoru za "Dnevni avaz" otkrio je da pregovara s alžirskim nogometnim savezom o preuzimanju reprezentacije Alžira

Prema njegovim riječima, protukandidati su mu Marcello Lippi, Raymond Domenech i Zico, ali najbliži klupi je ipak on.

– U petak ću u Parizu pregovarati s predsjednikom alžirskog saveza Mohamedom Raouraouaom. Alžir je za mene već duže zainteresiran, a konačnu odluku donijet ću nakon razgovora – javio je Vaha iz Lillea.

Komentara 2

BA
baltazar
16:35 14.06.2011.

Kažem ja...svi me traže.

VI
virkom
21:17 14.06.2011.

Zasto se ne napise prava istina??? Pep Guardiola isto tako kandidira za klupu Alzira, ali Alzirski nogometni savez ipak odlucuje pronaci nacina za angazirati Halilhodzica jer ipak je on trener sa iskustvom i znanjem. Pa nek\' kosta sta kosta!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije