Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO SVIJESTI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ovo je horor trenutak u kojem se srušio kapetan Lutona i zabrinuo Englesku

Premier League - AFC Bournemouth v Luton Town
Paul Childs/REUTERS
16.12.2023.
u 18:45

Sudac je utakmicu prekinuo u tom trenutku, kod rezultata 1-1, a Lockyeru ovo nije prvi slučaj da je kolabirao na nogometnom terenu. Dogodilo mu se to krajem prošle sezone, a tada mu je potvrđena i fibrilacija artija, odnosno, najčešća vrsta aritmije

Nakon sat vremena igre prekinuta je utakmica 17. kola engleske Premier lige između Bournemoutha i Lutona nakon što se na travnjak srušio 29-godišnji igrač Lutona Tom Lockyer. Sam na središtu terena Velšanin Lockyer je odjednom pao na travnjak, a liječnici su odmah pritrčali u pomoć. Nedugo potom Lockyer je iznesen s terena, a dvadesetak minuta kasnije liječnici obje momčadi potvrdili su kako je Lockyer došao svijesti te da je priseban.

GALERIJA Kapetan Lutona srušio se na travnjak

Premier League - AFC Bournemouth v Luton Town
1/6

Sudac je utakmicu prekinuo u tom trenutku, kod rezultata 1-1, a Lockyeru ovo nije prvi slučaj da je kolabirao na nogometnom terenu. Dogodilo mu se to krajem prošle sezone, a tada mu je potvrđena i fibrilacija artija, odnosno, najčešća vrsta aritmije. Operiran je te mu je dozvoljeno da se nesmetano nastavi baviti profesionalnim nogometom.

VEZANI ČLANCI:

Igrači oba sastava odlučili su kako se utakmica neće nastaviti tijekom subote. Video kolabiranja možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije