Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVUKAO SE

FOTO Čuveni sportaš bio je na rubu smrti, opaka bolest ga je pojela: 'Netko je umro da bih ja živio'

Brisbane: Sudionici showa Im A Celebrity  Get me Out of Here otputovali na otok
Brian Roberts
07.12.2023.
u 13:26

Karijeru je započeo u rodnom Ipswichu, ali slavu je stekao nastupajući u dresu Newcastle Uniteda u razdoblju od 1999. do 2007. godine.

Bivši engleski nogometaš Kieron Dyer (45) dobio je šansu za novi život. Prije nekoliko mjeseci bivša zvijezda Newcastlea bila je na samrti, jetra mu je otkazivala, ali dobio je novu šansu jer se pojavio donor koji mu odgovara i život mu je spašen u posljednji trenutak.  Kieron Dyer je nakon završetka igračke karijere prošao kroz pakao.

GALERIJA Manchester City upao je u rezultatsku krizu

Brisbane: Sudionici showa Im A Celebrity  Get me Out of Here otputovali na otok
1/45

Zbog bolesti jetre došao je do ruba smrti, no spas je stigao u posljednji čas.  Dyer još uvijek plače zbog svega. Ne može da se pomiri s činjenicom da je neko umro da bi on živio.

- Činjenica da je neko drugi mrtav i da ja zbog njega živim, nešto je što još uvijek ne mogu prihvatiti. O tome dosad nisam želio pričati jer me takve misli okupiraju svaki dan. 99 posto populacije ima samo jednu šansu za život, ja imam dvije - izjavio je Dyer za britanski Daily Mail.

VEZANI ČLANCI:

- Imam taj teret da živim svoj život ispravno i da učinim ljude oko sebe ponosnima. Ljudi već kažu da vide razliku u mom ponašanju. Želim iskoristiti svaki dan. Pobrinut ću se da nikada ne ugrozim svoju jetru - obećao je bivši član Gordog Albiona. 

Njegovo tijelo je dobro prihvatilo presađenu jetru. Redovno ide na liječničke preglede, konačno može voziti auto i gledati svog 12-godišnjeg sina Codya kako igra nogomet. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije