Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Dinamov trener vidi priliku: City ima probleme s ozljedama!

Nenad Bjelica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
10.12.2019.
u 18:47

Bjeličinoj družini u goste stiže veliki Manchester City

U srijedu (18.55 sati) Dinamo igra posljednju utakmicu u skupini Lige prvaka. Bjeličinoj družini u goste stiže veliki Manchester City.

Plavi pobjedom mogu osigurati proljeće u Europi, jer u tom slučaju nije važan ishod utakmice Šahtar - Atalanta. 

Nadjačaju li plavi englesku momčad, a Šahtar kiksa, onda će Dinamo dogodine natjecanje nastaviti u najjačem europskom klupskom natjecanju.

Susreta s Englezima najavio je trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije.

- Čeka nas jedna od najboljih momčadi svijeta i moramo pružiti jako dobru igru ako želimo izvući pozitivan rezultat - rekao je u uvodu Dinamov trener Nenad Bjelica i nastavio:

- City ima probleme s ozljedama, imaju ubitačan ritam utakmica. Engleska liga je jako teška i jako je teško osvojiti bodove. Imali su dosta ozljeda. Tu vidim razlog njihovih slabijih igara u engleskom prvenstvu. Leovac neće biti spreman za nastup, Theophile i Perić su suspendirani. Dilaver je imao temperaturu, ali vjerujem da će nam biti na raspolaganju. 

Jeste li izvukli pouke iz  utakmica protiv Šahtara i Atalante?

- Fokusirani smo na ovu utakmicu i na ovog protivnika, ne razmišljamo uopće o tim prošlim utakmicama protiv Atalante i Šahtara. Dat ćemo najbolje od sebe da pobijedimo, ali vidjet ćemo koliko će nam oni toga dozvoliti, sve ovisi o njima. Ne zanima nas vraćanje u prošlost.

Kakav City očekujete u srijedu?

- Mislim da je svejedno igrati od njih obzirom na to koliko su kvalitetni. Zamijenit će pet, šest igrača, ali jednako kvalitetnih. Želimo opet slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru i dat ćemo sve od sebe. Nemate mogućnosti u šestom kolu dodati nove igrače - rekao je Bjelica i dodao:

- Oni će se nama suprotstaviti s onim najbolje što imaju, možda pet, šest standardnih igrača neće igrati. Očekujemo 8,9 top igrača u koje imaju u ovome trenutku i dva tri mlađa. Možemo očekivati vrlo snažni City sutra, ali nadamo se da ćemo gledati i takav Dinamo.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Komentara 1

ON
ON
10:52 11.12.2019.

Gospodine Bjelica,Vi ste već do sada toliko toga uspjeli ,kao trener i to sve u klubovima koji i nisu toliko jaki i poznati.U Dinamu da i ne govorim.Uvjeren sam da se i danas nećete osramotit.Neka dečki izađu uzdignute glave,protiv tih vanzemaljaca,i sve će biti uredu.I oni su od krvi i mesa.Mi navijači smo uz vas kakogod se tekma završila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije