Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLINA KLASNETIĆ

Upoznajte najljepšu sportašicu u Hrvatskoj

Nikolina Klasnetić
Foto: Damir Mrvec
1/19
06.09.2014.
u 17:10

- Studentica sam na Pravnom fakultetu i to mi dosta oduzima vremena uz sport s kojim se bavim - rekla je Nikolina.

Nikolini Klasnetić (24) nakon što je postala nova Miss sporta Hrvatske, život se malo ubrzao. Lijepu Osječanku svi žele upoznati, fotografirati se s njom, dobiti autogram. Primila je velik broj pozitivnih poruka, što SMS-om, što na Facebook profilu, poziva na snimanja....

- Dvije godine bavim se bikini fitnessom, u posljednjih godinu dana idem na natjecanja. Kao i sve djevojke kad odlaze na izbor, priželjkivala sam dobar plasman, no tituli Miss sporta Hrvatske 2014. nisam se nadala. Prije sam se aktivno bavila manekenstvom, no sad je to iza mene, studentica sam na Pravnom fakultetu i to mi dosta oduzima vremena uz sport s kojim se bavim. Konkurencija na izboru bila je uistinu velika jer su sve djevojke bile vrlo lijepe. U slobodno vrijeme, ako ga uopće imam, pišem pjesme - rekla je Nikolina.

Foto: Damir Mrvec

Ovih dana otišla je malo do svojih u Osijek. Od natjecanja u listopadu je odustala.

- Ne stignem se kvalitetno pripremiti, a ne želim nastupiti samo da nastupim. Radije ću se dobro pripremiti za sljedeću sezonu. Naravno, odluka nije samo moja već i trenerova - istaknula je Nikolina.

Jedna od nagrada koju je dobila, uz prvu i drugu pratilju, besplatan je skok s najvišeg bungee jumpinga u Hrvatskoj, onog s Masleničkog mosta.

- Ne znam za druge djevojke, ali rado ću otići onamo i samo pogledati kako drugi skaču - rekla je Nikolina.

>> Studentica Nikolina očarala žiri i postala nova Miss sporta

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije