Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Union Berlin nadjačao Eintracht u gostima

Union Berlin
Foto: DPA/Pixsell
1/3
25.02.2020.
u 00:11

Ovom pobjedom Union je s 29 bodova zasjeo na 10. mjesto i potisnuo Eintracht na 11. poziciju s 28 bodova. Vodeći Bayern ima 49 bodova, a drugoplasirani RB Leipzig 48

U dvoboju momčadi iz sredine ljestvice njemačkog nogometnog prvenstva berlinski Union je slavio s 2-1 (0-0) na gostovanju kod Eintrachta, čime je zaključeno 23. bundesligaško kolo.

Vodeći pogodak za goste postigao je Andersson u 49. minuti. Union je povisio prednost u 67. minuti, kad je branič N'Dicka nespretno poslao loptu u svoju mrežu.

Domaćima se odužio Hubner u 79. minuti, kad je skrenuo loptu u svoju mrežu, ali Eintracht se nije uspio spasiti poraza.

Ovom pobjedom Union je s 29 bodova zasjeo na 10. mjesto i potisnuo Eintracht na 11. poziciju s 28 bodova. Vodeći Bayern ima 49 bodova, a drugoplasirani RB Leipzig 48.

Borussia Dortmund je treća s 45, a Borussia Moenchengladbach četvrta s 43 boda, koliko ima i petoplasirani Bayer Leverkusen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije