Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

U subotu kreće pretprodaja ulaznica za utakmicu Dinamo - Manchester City

Pretprodaja ulaznica počinje u subotu u 11 sati, pa Dinamo poziva navijače da ulaznice i svoje mjesto na tribini osiguraju već u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice
04. prosinca 2019. u 13:48 2 komentara 868 prikaza
Ulaznice Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

U 6. kolu Lige prvaka Dinamovi nogometaši igraju protiv Manchester Cityja! Susret se igra u srijedu, 11. prosinca od 18.55 sati na stadionu Maksimir.

Dinamova skupština Skupština Kada počne gradnja stadiona, Dinamo će europske utakmice igrati u Osijeku

Pretprodaja ulaznica počinje u subotu u 11 sati, pa Dinamo poziva navijače da ulaznice i svoje mjesto na tribini osiguraju već u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice.

Ulaznice Dinamo
1 / 10
Bad Blue Boys

Evo i ostalih obavijesti koje je Dinamo objavio u priopćenju...

PRVOKUP ZA VLASNIKE BLUE GODIŠNJE ULAZNICE

Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019/20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta na tribini u četvrtak 5.12. od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji.

Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu.

PRETPRODAJA ULAZNICA (7.12.-10.12.)

Tribina sjever dolje 120kn, tribina sjever gore 120kn, tribina istok 200kn, tribina zapad gore 200kn, tribina zapad dolje 350kn, 

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (11.12.)

Tribina sjever dolje 150kn, tribina sjever gore 150kn, tribina istok 250kn, tribina zapad gore 250kn, tribina zapad dolje 450kn

Radno vrijeme Ticket pointa

Hrvatski navijači Kreću prijave Objavljeno je kako do ulaznica i koliko koštaju, požurite ako mislite ići na Euro!

- Prvokup mjesta za vlasnike BLUE godišnje ulaznice (5.12.)

Četvrtak, 5.12. od 11 do 19 sati

- Pretprodaja (7.12. - 10.12.)

Subota, 7.12. od 11 do 19 sati, nedjelja, 8.12. od 11 do 19 sati, ponedjeljak, 9.12. od 11 do 19 sati, utorak, 10.12. od 11 do 19 sati

 - Prodaja na dan utakmice (11.12.)

Srijeda, 11.12. od 11 do 19:40h (do kraja prvog poluvremena) 

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Duvan Zapata Sjajni Kolumbijac Vraća se čovjek koji bi mogao Dinamu sve oduzeti izgubi li od Cityja

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica za utakmicu 6. kola Lige prvaka Dinamo - Manchester City moraju se prijaviti putem SLUŽBENE APLIKACIJE KLIKOM NA LINK: https://osi.gnkdinamo.hr

PRIJAVE ZAPRIMAMO S POČETKOM U ČETVRTAK, 5.12. OD 11 SATI.

VAŽNO! Nije moguće prijaviti se prije navedenog roka. Nisu moguće prijave putem e-maila. Rok za prijave je ponedjeljak, 9.12. u 12:00 sati ili popunjenje kapaciteta.

U prijavi putem aplikacije potrebno je navesti sve tražene podatke. Osobe kojima će prijave biti odobrene, dobit će odgovor kluba.

Kapacitet je ograničen na 50 mjesta pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave u navedenom roku. Parking je iznimno ograničen i odobravat će se prema redoslijedu prijave. Na dan utakmice neposredno prije susreta nije se moguće prijaviti. U slučaju popunjenja kapaciteta GNK Dinamo objavit će vijest na www.gnkdinamo.hr. Naknadne molbe za dodatnim zahtjevima neće biti moguće uvažiti pa molimo za detaljno ispunjavanje prijave.

VAŽNO! Osobe koje nisu dobile odgovor kluba o odobrenju prijave, neće moći ući na stadion na dan utakmice.

Istra - Dinamo Prva HNL Dinamo golovima Kadziora i Oršića nadjačao Istru

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo - Manchester City otvoreni od 16:55 sati.

S obzirom na to da se na utakmici 6. kola Lige prvaka očekuje velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje kada su ulaznice ujedno i povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Manchester City bit će moguće kupiti i online putem od subote, 7.12., od 11 sati na www.ulaznice.hr. U online prodaji će biti ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, istok, zapad gore i zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Manchester City kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu pa kupovinom na ovaj način navijači mogu izbjeći čekanje u redu.

ADUT S KLUPE Žalio se što ne igra u Dinamu, a sada će biti Bjeličin adut za City!

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Više o kampanji FAIR PLAY NA TRIBINAMA pročitajte na fairplay.gnkdinamo.hr.

PROMET

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo - Manchester City te o zabavnim sadržajima za navijače.

>> Pogledajte kakvi su redovi bili pred blagajnima uoči utakmica Lige prvaka

ANALIZA
Može li se scenarij SDP-a i Možemo! ponoviti na desnici? Evo što kažu analitičari
HUO
SAMO NA VEČERNJI TV-U OD 13 SATI
Doznajte kako se možete osigurati i financijski zaštititi od privatnih i poslovnih rizika
  • Deleted user:

    Volim te Dinamo.......

  • Blender:

    Niti jednu lipu vam nedam! Kad budete imali ozbiljne igrace koji ne ispustaju razliku od 2 gola u 3 minute kao protiv Sahtara, doci cu sa 50 ljudi na tekmu.