Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dalmatinski DERBI

U Šibeniku uhićeni navijači zbog pijanstva i pirotehnike, policija objavila video dolaska Hajduka

Foto: Veljko Martinović/Dalmatinski portal
1/7
01.04.2023.
u 20:36

Pogledajte stanje na tribinama tijekom dalmatinskog derbija.

Zbog učestalih sukoba huligana uoči susreta Šibenika i Hajduka, jadranski derbi proglašen je utakmicom visokog rizika, a policija je tijekom cijelog dana motrila i snimala prilaze stadionu, podsjećajući na to i putem svog Twitter kanala.

Na njemu je objavljen i video dolaska Hajdukovog autobusa u Šibenik pod pratnjom policija koja je izvijestila da je i preprata gostujućih navijača protekla bez problema. 

1/15

Do početka utakmice na Šubićevcu evidentiran je ulaz 2776 posjetitelja. Privedeno je dvoje navijača, jedan zbog alkoholiziranosti i jedan  zbog pirotehnike, objavili su službenici MUP-a. 

Pripadnici Torcide i Funcuta napunili su tribine šibenskog stadiona, a zbog visokorizične utakmice, ulaznice za zapadnu tribinu prodavale su se samo osobama s  prebivalištem u šibensko-kninskoj županiji.

Napunila se i svečana loža na Šubićevcu, iz Splita je stigla mnogobrojna delegacija na čelu sa šefom Hajduka Lukšom Jakobušićem i šefom Grada Splita, Ivicom Puljkom koji je poveo i oba svoja zamjenika na utakmicu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije