Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA ŠKOLA DEJAN KRTOLICA

U očekivanju lige, brodske nade bodre CO u Europi

'                               '
'Photoshop'
05.03.2010.
u 11:40

Prošle godine utemeljena brodska Rukometna škola Dejan Krtolica okuplja više od stotinu djevojčica i dječaka od prvog do osmog razreda osnovne škole na području cijele Brodsko-posavske županije.

S mladim rukometašima dobrovoljno radi 12 trenera. Treniranje u školi je besplatno i uključiti se mogu svi zainteresirani.

– Bez  kontinuiranog i kvalitetnog rada klubovi ne mogu opstati. Naši rukometni drugoligaši Brod Gymnasium i Brod Konstruktor prepoznali su potrebu stvaranja široke baze u vlastitom podmlatku i svesrdno nas podržali u ovom projektu – kaže Miroslav Tomašić, predsjednik Škole.

Najmlađe brodske rukometašice i rukometaši već su nastupili na nekoliko turnira, a uskoro će svoje znanje moći demonstrirati i u Županijskoj mlađoj kadetskoj ligi, koja će biti organizirana za tri uzrasta. Oni nešto stariji natjecat će se u seniorskoj županijskoj ligi, koja je nakon 15 godina ponovno osnovana na inicijativu Škole Dejana Krtolice.

Škola za svoje polaznike organizira i besplatna putovanja na međunarodne sportske priredbe u Hrvatskoj. Pedesetak dječaka proteklog je vikenda tako uživo pratilo susret Lige prvaka između Zagreba i Ciudad Reala, a isto toliko djevojčica u nedjelju će bodriti zagrebaše u ogledu s Hamburgom.

– Najveći nam je problem nedostatak termina u gradskim školskim dvoranama. Ravnatelji su kruti i prednost još uvijek daju jednoj privatnoj školi. Stoga radimo u samo tri od 11 brodskih osnovnih škola – ističe dopredsjednica škole Paulina Bodrožić-Selak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije