Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. PRETKOLO LP-A

U Aalborgu ne poznaju Dinamo: Teško je reći je li dobar ždrijeb

Aalborg
Foto: Ed Garvey/Press Association/PIXSELL
18.07.2014.
u 17:26

– Željeli smo izbjeći Salzburg jer je to vrlo snažna momčad. Ostale momčadi ne poznajemo tako da je teško reći što je dobar, a što loš ždrijeb. Vidjet ćemo to na utakmici – rekao je branič Aalborga Jakob Ahlmann.

U danskom Aalborgu ne znaju previše o Dinamu, momčadi s kojom će najvjerojatnije igrati treće pretkolo Lige prvaka.

– Željeli smo izbjeći Salzburg jer je to vrlo snažan momčad. Ostale momčadi ne poznajemo tako da je teško reći što je dobar, a što loš ždrijeb. Vidjet ćemo to na utakmici – rekao je branič Aalborga Jakob Ahlmann za danske medije.

O Dinamu zna tek najosnovnije stvari.

– Čuo sam da su posljednjih godina osvajali prvenstva i imali dobre nastupe u Europi. Očito smo dobili teškog protivnika – dodao je Ahlmann.

Ždrijeb je prokomentirao i trener Aalborga Kent Nielsen.

 – Ne bih imao ništa protiv da smo izvukli Celtic. Njihova liga još nije počela i protiv njih bismo imali šanse. Salzburg je bio najjača momčad koju smo mogli dobiti. No, ni ovako nećemo biti favoriti.

>> Dinamo izvukao najtežeg protivnika - danski Aalborg!

Komentara 2

DA
Dankoo
18:03 18.07.2014.

Neznaju Dinamo? E sada će ga zapamtiti! Treba im poslati odlučnu poruku, prijetnju da u ovom susretu nemaju što tražiti. A poslije prolaska tih Danaca žicar iz Gajnica i kompanija mogu završiti i pijani u kanalu.

Avatar Glina74
Glina74
07:57 19.07.2014.

kaže Dinamo ima dobre nastupe u Evropi hahahahahahahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije