Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Tucak: Mi smo kvalitetni i ne bježimo od uloge favorita

Ivica Tucak Vaterpolo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
06.08.2016.
u 11:35

Hrvatski vaterpolisti danas u 15.20 po srednjoeuropskom vremenu igraju protiv jakih Amerikanaca

Od tri momčadi koje nas zastupaju na OI (a to je još bio slučaj i 1996. i 2008.) prvi će po olimpijske bodove krenuti vaterpolisti, aktualni olimpijski pobjednici. Danas u 15.20 po hrvatskom vremenu, protiv jakih Amerikanaca.

– Za nas to nije teret. Drže nas neki dobri pokazatelji pa smo optimisti – ističe Maro Joković.

Osim niza igrača, naslov iz Londona neće braniti ni izbornik Rudić koji je sada vodi domaćina Brazil. Naslijedio ga je Ivica Tucak koji se za ovu priliku i zahvalio nekima koji mu se ne uklapaju u traženu formulu zajedništva.

– Točno tako. Bez dobre kemije nemoguće je napraviti dobar rezultat na velikom natjecanju. Ovo možda nije 13 najboljih hrvatskih igrača, ali meni kao izborniku ovo je onih 13 koji djeluju najbolje - kaže izbornik Ivica Tucak.

I on dodaje da mu zlato iz Londona nije nikakav teret. Na sve Igre od Atlante (1996.) naovamo hrvatski vaterpolisti uvijek su dolazili kao izglednici za medalju.

– Ne bježimo od toga ni sada. Mi smo kvalitetni što smo pokazali i dvjema medaljama sa svjetskih prvenstava, srebrom i broncom, između Londona i Rija - rekao je Tucak.

Komentara 1

Avatar the_tormentor
the_tormentor
13:40 06.08.2016.

I na kraju vas mi opet ispotapamo.Ko zna mozda ove godine bude 15-2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije