Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija - Hrvatska

Troicki: Ne smijemo se opustiti, Ćorić je već pokazao da ga čeka sjajna budućnost

Viktor Troicki (1)
Petar Glebov/Pixsell
03.03.2015.
u 20:11

- Kada Zimonjić najavi naslov, onda se to i dogodi. Mislim da imamo dobre šanse, pogotovo jer će Đoković igrati ove godine, to je za nas olakšanje

Hrvatska Davis kup reprezentacije u Kraljevu se priprema za meč protiv Srbije. Naši su ulogu favorita prebacili Srbiji, što je i realno u ovom trenutku, ali sigurno se neće predati. S druge pak strane Srbija se neće opustiti, znaju da ih čeka težak vikend.

- Realno smo favoriti, ali Hrvati imaju dobru reprezentaciju i siguran sam da će Ćorić i Delić biti sjajni igrači u budućnosti. Ćorić je to već pokazao pobjedama protiv vrhunskih igrača. Ne smijemo ih podcijeniti jer to neće biti lagan posao, iako ćemo dati sve od sebe, rekao je Viktor Troicki.

Nenad Zimonjić najavio je da Srbija ove godine osvaja Davisov kup, a Troicki se složio s njim.

- Kada Zimonjić najavi naslov, onda se to i dogodi. Mislim da imamo dobre šanse, pogotovo jer će Đoković igrati ove godine, to je za nas olakšanje.

>>Đoković: Trudim se pomoći Ćoriću, ima vrline teniskog šampiona!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije