Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI BODOVI U EL

Trener Rijeke: Osvojili smo ogroman bod, ovo je skupina Lige prvaka

Simon Rožman
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
04.12.2020.
u 10:26

- Za nas ogroman bod, za našu ekipu, klub i hrvatski nogomet. Igrali smo protiv vodeće momčadi Primere koja je odmarala šestoricu igrača za ovu utakmicu - rekao je Rožman

Rijeka je sinoć osvojila prvi bod u Europskoj ligi nakon što je odigrala 2:2 na gostovanju kod Real Sociedada.

Trener Rijeke Simon Rožman prokomentirao je susret protiv trenutačno vodeće momčadi u španjolskom prvenstvu.

- Za nas ogroman bod, za našu ekipu, klub i hrvatski nogomet. Igrali smo protiv vodeće momčadi Primere koja je odmarala šestoricu igrača za ovu utakmicu - rekao je Rožman i dodao:

- Bili smo pametni i spremni. Imali smo i sreće, ali to se mora dogoditi. Normalno da su nas oni stiskali, no korektno smo se branili. Ovo nam je nagrada jer je ovo, po meni, skupina Lige prvaka.

U drugom susretu ove skupine AZ Alkmaar i Napoli su igrali 1:1 (0:1). Gosti su poveli preko Mertensa (6), izjednačio je Martins Indi (54), a potom je Koopmeiners u 60. minuti propustio realizirati kazneni udarac za domaće.

Kolo prije kraja Napoli je vodeći na ljestvici sa 10 bodova, Real Sociedad i AZ Alkmaar imaju po osam, dok je Rijeka posljednja bez bodova.

Za tjedan dana će se u posljednjem kolu sastati Rijeka i AZ Alkmaar te Napoli i Real Sociedad. Prva dva sastava iz skupine izborit će nastup u 16-ini finala.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
14:20 05.12.2020.

Rijeka bez bodova, a igrala 2:2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije