Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI U KOPRIVNICU

Trener Rijeke "brusi" se na finale protiv Hajduka: Ova utakmica bit će priprema za to

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
14.05.2022.
u 14:49

U 35. kolu Prve HNL danas se u 17 sati sastaju Slaven Belupo i Rijeka koja dolazi bez Josipa Drmića jer on odrađuje kaznu zbog kartona.

Pred Rijekom su posljednja dva kola Prve HNL kao priprema za finale Kupa u kojemu je čeka Hajduk. U pretposljednjem kolu lige, 35., ide u goste u Koprivnicu (17 sati). Čeka je tamo rasterećeni Slaven Belupo. Utakmicu je najavio trener farmaceuta Zoran Zekić.

– Napravit ćemo mnogo promjena, uvesti mnogo mladih igrača. Nadam se da će oni uživati u tome. Imamo dva kola do kraja, ne bih da nam nedostaje motivacije. Nadam se dobroj, koncentriranoj utakmici. Rijeka nam je jedini dužnik ove godine, ne igra im Drmić što je šteta jer bio bi to pravi test za naše stopere. Mi ćemo imati puno mladih, a nadam se da će biti poletni i da će pokazati svoju kvalitetu – rekao je Zekić, koji je najavio da njegova momčad nakon kraja prvenstva s pripremama počinje 6. lipnja. Igrat će u sklopu toga nekoliko utakmica, od čega jednu s Osijekom.

Slaven Belupo trenutačno je sedma momčad prvenstvene tablice i osigurala je ostanak u Prvoj HNL. Rijeka u Koprivnicu stiže nakon poraza u Jadranskom derbiju (0:3), a Hajduk je čeka i u borbi za trofej Kupa.

– Svi smo bili razočarani nakon te utakmice, iznevjerili smo navijače, no što je, tu je. Još su dvije utakmice ispred nas i želimo ih odraditi na dobar način, da spremni uđemo u finale Kupa – rekao je trener Goran Tomić, koji je kao i Zekić najavio da će igrati mlada i "promiješana" momčad.

– Nemamo Drmića i Krešića zbog kartona, Vučkić je ozlijeđen, Abass se žalio na neke probleme, malo ćemo "izmiksati" momčad. Na kraju će to biti dobra momčad koja može do pobjede. Slaven može svakome napraviti probleme, osigurao je ostanak već prije nekog vremena. To je spoj mladih i iskusnih starijih igrača, koje je trener Zekić dobro posložio u respektabilnu momčad. Nas čekaju još dvije utakmice i želimo ih odraditi na dobar način. U iduće dvije utakmice, uz humanitarnu utakmicu koja nas očekuje, dobit će priliku i igrači koji su manje igrali, želja nam je da svi dobiju optimalnu minutažu prije finala Kupa – zaključio je Goran Tomić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:02 14.05.2022.

Drmića treba potjerati i ne treba više igrati nakon one scene , nije zaslužio nositi dres Rijeke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije