Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO TAMŠE

Trener Nexea razočaran: Napravili smo puno pogreška, bilo je malo raspoloženih igrača

Našice: Nexe i Savehof sureli se u 2. kolu EHF Europske lige
Davor Javorovic/PIXSELL
18.11.2021.
u 19:05

– Napravit ću sve u svojoj moći da do ovakve utakmice više nikad ne dođe.

Rukometaši Nexea iz Našica upisali su prvi poraz u skupini Europske lige. Nakon što su u gostima pobijedili francuski Aix, te kod kuće švedski Sävehof, izabranici Branka Tamšea pobijeđeni su na gostovanju u Velenju. Gorenje je slavilo s 34:28 (19:14). Nekako je sve bilo jasno nakon prvog poluvremena u kojem su Našičani primili gotovo 20 pogodaka.

– Napravili smo previše tehničkih pogrešaka. Nismo imali raspoloženih igrača i cijela ta priča nikako mi se trenutačno ne sviđa. Nažalost, nismo bili u svom filmu i nije bilo bez razloga činjenica što sam se jako pribojavao baš ove utakmice. Mogu se samo nadati da ćemo iz ovog poraza izvući dobre pouke i da ćemo izaći još jači – rekao jer Branko Tamše, trener Nexea.

Prva prigoda za bolji umjetnički dojam bit će već u subotu u Našicama kada nam u goste stiže momčad Sesveta u nastavku Premijerke. U utorak, 23. studenog u Našicama u 4. kolu EHF Europske lige gostuje španjolski Logroňo La Rioja, a prigodu za uzvrat protiv Gorenja Gromovi će imati tjedan dana poslije (30.11.) kada u Našice stiže slovenski prvak.

– Napravit ću sve u svojoj moći da do ovakve utakmice više nikad ne dođe – dodao je Tamše.

Fahrudin Melić, novo pojačanje Nexea, istaknuo je:

– Malo smo previše primili pogodaka. To je posljedica velikog broja pogrešaka. Ništa, ima još puno utakmica ispred nas, treba doći glavu gore – istaknuo je nekadašnji igrač PSG-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije