Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU!

Ćorićev transfer snova u Manchester City iznosit će 20 milijuna eura!

Novi Max!
Foto: Max!
22.04.2016.
u 16:01

Ćorić će biti nasljednik Davida Silve koji mu je već poslao dres s brojem 21

U novom broju Maxa donosimo... Transfer snova Ante Ćorića u Manchester City! Koštat će 20 milijuna eura, a bit će nasljednik Davida Silve koji mu je već poslao dres s brojem 21. 

Druga mladost hrvatskog stručnjaka Branka Ivankovića u Teheranu: s Persepolisom osvaja ligu, a Iranci mu nude i izborničku klupu! Revolucionarni način pripreme već za Euro: hrvatski će igrači imati novi režim prehrane s kojim su se interovci Perišić i Brozović već upoznali. 

Dugogodišnji kapetan PPD Zagreba Zlatko Horvat, rukometni Totti, u intervjuu za Max kaže:

– Nije mi žao što sam 21 godinu u klubu i što nisam otišao u inozemstvo, igram u svom gradu, a gledaju me supruga i sin. 

Sjećanje na zadarski mirakul od prije 30 godina: beogradski stručnjak Vlado Đurović govori kako je sa Zadrom šokirao najjaču Cibonu u povijesti usred Zagreba i osvojio naslov prvaka države. 

Priča o legendarnom orlu: Zarađivao sam i 700.000 funti godišnje, kaže Eddie Edwards, legendarni britanski skijaš-skakač iz Calgaryja 1988. o kojem je snimljen i film.

>> Hrvati briljiraju u Interu, a Luka Modrić bi trebao obilježiti Euro

Komentara 6

PA
pappmisi
20:46 22.04.2016.

Da Hajduk ima igrac od 20 mil. pricali bi ode i bajke, posto je iz Dinama jos od Zdravka Mamica onda treba reci sve najgore i o igracu i o Dinamu a da ne govorimo o Zdravku. Jadnici, bednici, Pozdrav iz Madjarske

TO
Tonny96
20:31 22.04.2016.

U cijelom clanku niti jednom nije spomenut Dinamo!?!?!?!?!Zašto!!!

Avatar nula
nula
22:13 22.04.2016.

Geni kameni, bravo Hercegovino !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije