Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALUDIRAO NA HAJDUK

Toplak šaljivo o Tramezzaniju i sebi: Spasili smo ih, a obrisali su pod s nama

Lokomotiva i Hajduk sastali su se u 27. kolu HNL-a
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
30.07.2021.
u 23:45

Najsvježije Toplakovo iskustvo bilo je ono u Lokomotivi koju je spasio da ne ispadne u 2. HNL, a onda su mu na Kajzerici odlučili reći zbogom

Nakon što su ispali od Gzire United, igrači Hajduka su se posuli pepelom i obećali svojim navijačima: 'Nikad više nećemo napraviti ovakvu sramotu'. 

U četvrtak navečer, Lovre Kalinić je izjavio: 'Ovo je sramota'. 

Opet su navijači Bilih ostali u šoku. Ovoga puta krvnik je bio kazahstanski Tobol, a Hajduk je ispustio prednost 2:0 iz prvoga susreta i tako ispao iz Europe u 2. pretkolu Konferencijske lige. 

Mnogi su za krah splitske momčadi i veliki poraz od 4:1 na gostovanju u Kazahstanu okrivili i trenera Jensa Gustafssona.  Uvođenje Ljubičića umjesto Eleza dovelo je do primanja dva ekspresna gola, a onda je Šveđanin pokušao popraviti situaciju kada je Dimitrova ubacio u špicu, ali prekasno. 

Otvorilo je to opet pitanje: Ako je ovo najbolji Hajduk u zadnjih 10 godina, ako je ovo nova politika koja stvara europski klub, ako imaju jasnu viziju, zašto su se onda zahvalili Paolu Tramezzaniju koji je ispunio sva očekivanja koja su pred njega postavljena, a onda doveli Šveđanina koji nije izdržao u Europi (kako su društvene mreže nakon ispadanja Splićana vrištale) 'ni do Gospe', što je bilo minimalno očekivanje nogometne publike?

Na taj se račun našalio i uvijek nasmijani Samir Toplak, koji dobro zna što znači 'dobiti papire' i nakon čudesnog spašavanja klubova. Najsvježije Toplakovo iskustvo bilo je ono u Lokomotivi koju je spasio da ne ispadne u 2. HNL, a onda su mu na Kajzerici odlučili reći zbogom.

- Mi smo se grlili i spasili ih, a oni su s nama obrisali pod - objavio je Toplak uz fotografiju s Tramezzanijem

A gdje je sada talijanski stručnjak? Eno ga, uživa kao glavni trener Faisalyja u Saudijskoj Arabiji.

Foto: Instagram

Komentara 3

RE
RedTree
01:34 31.07.2021.

Rijeka, Dinamo, Osijek dovode domaće trenere ili iz susjedstva, koji poznaju situaciju, a mi izdaleka da se uče, a mi nigdje. Čovjek ne poznaje ni klub ni momčad, niti kao Bjelica detektira gdje je momčad slaba, pa odmah dovede 2,3 provjerena igrača. Ili vratite odmah Tramezzanija ili Burića, koji se dvaput pokazao dobar. Uz to jednog defanzivnog veznog i Subašića, a Kalinića vratiti Villi, jer svaku utakmicu bar jedan gol na njegovu grešku primamo, a jučer tri. Jakobušiću, djeluj odmah dotle se da štogod izvući iz sezone i sačuvati vrijednost momčadi.

DM
drazen.muhvic
13:10 31.07.2021.

Iz neprovjerenih izvora se saznalo da je HNK Hajduk uputio službeni zahtjev HNS-u glede ugradnje treće stative na golove na poljudskom stadionu. Uz to nastupati će bez golmana, a ta treća stativa će im pomoći da primaju što manje golova...

Avatar jocker-3
jocker-3
08:07 31.07.2021.

Hajduk sad ima samo jedan cilj da spasi sezonu,mora pobijediti Dinamo i bit će svi sretni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije