Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG BIJELO-PLAVIH

Tomas: U ovako posebnoj utakmici nemamo pravo zakazati. Idemo na pobjedu protiv Rijeke

Osijek i Istra 1961 sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
26.05.2023.
u 16:00

'Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti treće mjesto. Napravit ćemo sve da u ovoj posebnoj utakmici, a imam čast voditi momčad u posljednjoj utakmici na Gradskom vrtu, razveselimo navijače i dokopamo se trećeg mjesta.'

Osijek i Rijeka sutra od 19 igraju posljednje kolo ovosezonskog HNL-a, što će ujedno biti i zadnja utakmica na Gradskom vrtu. Od iduće sezone Osječani sele na modernu arenu Pampas, a navijači su pohrlili dostojno se oprostiti od starog stadiona, kako zapravo i situacija nalaže. 

Trener domaćih Stjepan Tomas najavio je sutrašnji ogled za kojeg se priprema spektakl. 

- Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti treće mjesto. Napravit ćemo sve da u ovoj posebnoj utakmici, a imam čast voditi momčad u posljednjoj utakmici na Gradskom vrtu, razveselimo navijače i dokopamo se trećeg mjesta.  Matematički nam je dovoljan bod, ali mi idemo na pobjedu, pred našim navijačima u ovako posebnoj utakmici nemamo pravo zakazati. Mi želimo prikazati dobru igru i osvojiti tri boda - rekao je Stjepan Tomas. 

GALERIJA Kolona navijača Osijeka kupuje ulaznice za zadnju utakmicu na Gradskom vrtu

Osijek i Istra 1961 sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
1/7

- Sigurno je u pripremi pomogla cijela ova priča, kao i pobjeda protiv Šibenika odnosno potvrda da smo izborili Europu. Sama priprema je zbog ovog spektakla koji se sprema bila lakša, a ja se nadam da će igrači to opravdati na terenu i ostvariti cilj koji vodi u Europu - smatra Tomas.

VEZANI ČLANCI:

- Na otvaranju sezone sam bio trener Sheriffa i u europskim kvalifikacijama igrao protiv Zrinjskog koji je vodio Sergej Jakirović. Sada se ponovo susrećemo na zatvaranju sezone, bit će to posebna utakmica za nas i za Rijeku, ali ovaj tjedan smo dobro radili, pripremili se, znamo kvalitete i mane suparnika pa uz pravi ulazak u utakmicu i podršku navijača možemo doći do pobjede - zaključio je trener Osijeka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije