Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLF

Tiger Woods se vratio nakon operacije i postavio rekord

Tiger Woods
Foto: Reuters/PIXSELL
28.10.2019.
u 14:22

Tiger Woods je prvu pobjedu ostvario u dobi od 20 godina, odnosno prije 23 godine u Las Vegasu.

U prvom nastupu nakon operacije koljena, koju je obavio prije dva mjeseca, 43-godišnji američki golfer Tiger Woods ovog je vikenda slavio na turniru "Zozo Championship" u Japanu, a to mu je 82. pobjeda na turnirima koji se održavaju u okviru PGA Toura, koji uglavnom pokriva natjecanja u Sjevernoj Americi. 

Time se je izjednačio sa pokojnim sunarodnjakom Samom Sneadom, koji je držao rekord zadnje 54 godine. 

Tiger Woods je prvu pobjedu ostvario u dobi od 20 godina, odnosno prije 23 godine u Las Vegasu.  

U travnju ove godine Tiger Woods je slavio na US Mastersu u Augusti i time je došao do 15. naslova na Grand Slam turnirima. 

To je čekao 11 godina, budući da od 2008., i trijumfa na US Openu, nije slavio na Grand Slam turnirima. Više Grand Slam naslova ima samo njegov sunarodnjak Jack Nicklaus, koji ih je skupio 18.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije