Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNO OPERIRAN

VIDEO Tiger Woods doživio tešku prometnu nesreću!

23.02.2021.
u 20:54

CNN je nešto prije ponoći iz svojih izvora doznao da se nalazi izvan životne opasnosti

Tiger Woods, jedan od najboljih igrača golfa svih vremena, ozlijeđen je u teškoj prometnoj nesreći u Los Angelesu, prenose amrički mediji.

Woods je bio jedina osoba u vozilu, iz olupine su ga izvukli vatrogasci, te je hitno prebačen u bolnicu. Uzrok nesreće, odnosno što je dovelo do sudara i prevrtanja njegova terenca, nije poznat.

Portal Golf Digest tvrdi da je zadobio višestruke povrede nogu i da se trenutačno nalazi u operacijskoj sali. Tu je informaciju potvrdio i njegov agent Mark Steinberg.

CNN je nešto prije ponoći iz svojih izvora doznao da se nalazi izvan životne opasnosti.

Tiger Woods osvojio najviše PGA turnira od bilo kojeg aktivnoga igrača golfa, čak 82. U lipnju 2010. časopis Forbes objavio je da je Tiger Woods najbogatiji sportaš svijeta sa zaradom od preko 100 milijuna dolara. 

Ključne riječi

Komentara 12

MO
modovisisajteMaraschino
22:12 23.02.2021.

Glavno da palica ostane neozlijeđena

LI
liliZG
14:42 28.02.2021.

toksikologija nije učinjena niti će biti.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:39 24.02.2021.

nije u LA nego u Rancho Palos Verdes koji je udaljen oko 50 km od LA (oko sat vremena voznje).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije