Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pružit ćemo maksimum'

Theophile-Catherine: Nadam se da Anderlecht neće danas izaći iz krize

Kevin Theophile-Catherine
Igor Kralj/Pixsell
04.10.2018.
u 06:48

On je prije dvije godine već igrao sa svojim bivšim klubom Saint-Etienneom protiv Anderlechta.

Dinamov branič Kevin Theophile-Catherine poručio je u srijedu kako će svi igrači hrvatskog prvaka dati sve od sebe na gostovanju kod Anderlechta kako bi došli do bodova koji bi ih približili prolasku skupine.

"Još uvijek nismo razgovarali o tome kako ćemo početi utakmicu, hoće li to biti kao protiv Fenerbahčea, no dat ćemo sve od sebe, pružit ćemo maksimum kako bi smo ostvarili dobar rezultat", rekao je 28-godišnji Francuz.

On je prije dvije godine već igrao sa svojim bivšim klubom Saint-Etienneom protiv Anderlechta.

"To je bilo tada, prije dvije godine, situacija se u međuvremenu promijenila pa to iskustvo neće utjecati na utakmicu sutra", rekao je. "No nadam se da se Anderlecht neće baš sutra probuditi protiv nas i izaći iz krize", dodao je.

Anderlecht i Dinamo će se četvrtak sučeliti u Bruxellesu u drugom kolu Europske lige.

Belgijska momčad je u posljednjih pet utakmica upisala tri poraza i jedan neriješeni rezultat. U prvom kolu Europske lige izgubila je s 1-0 na gostovanju u Trnavi kod Spartaka. Dinamo je pak s uvjerljivih 4-1 slavio protiv Fenerbahčea.

"U Dinamu se dobro osjećam, uklopio sam se, te imam dobar odnos sa svima", rekao je Theophile-Catherine nakon jedanaest odigranih utakmica u modrom dresu.

Pogledajte što kažu igrači Dinama uoči puta za Bruxelles:

Komentara 2

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
08:24 04.10.2018.

ključno je odigrati maksimalno koncentrirano obranu, ne dopustiti im ulazak u šanse, a pogotovo ne raditi prekršaje na manje 25 m od gola. Publika će nakon 20 minuta početi zviždati, igrači će im postati nervozni, raditi prekršaje i padat će im uigrani sustav igre i onda se stvara prostor za dinamove kontre.... samo obrana mora biti na nivou kao protiv fenera

GI
gismund
09:03 04.10.2018.

hoće li anderlecht danas izaći iz krize ovisi ponajprije o vama dragi dinamovci, odnosno o vašem pristupu utakmici jer anderlecht nije kvalitetniji od vas, pogotovo ne bitno. dakle, sve ovisi o vama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije