Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Div sa Šalate

Drama hrvatskog velikana: Nisam znao ni kako se zovem, ni kada sam rođen

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.05.2020.
u 13:32

Karlović živi u Miamiju sa suprugom i dvoje djece, a ovih dana pojačao je treninge u nadi da će se do kraja godine ipak igrati

S 41 godinom i tri mjeseca na leđima Ivo Karlović najstariji je među profesionalnim tenisačima (barem ovima koji se tenisom ozbiljnije bave), a u razgovoru za službenu stranicu ATP-a prisjetio se nekih od najtežih trenutaka u životu i karijeri, posebno upale mozga od koje je obolio 2013. godine.

- Bio sam kod kuće u Miamiju i odjednom sam osjetio neko čudno pucketanje u ruci. Mislio sam da sam se uležao, da sam spavao u krivom položaju, ali kad me je supruga nešto pitala, ja joj nisam mogao artikulirano odgovoriti. Na kraju dana nisam se sjetio ni svog imena, ni godine rođenja. Imao sam jaku glavobolju, a nakon što sam prošao mnoge testove, dijagnosticiran mi je virusni encefalitis - kazao je Ivo.

Karlović živi u Miamiju sa suprugom i dvoje djece, a ovih dana pojačao je treninge u nadi da će se do kraja godine ipak igrati.

Na ATP listi "zaleđen" je na 124. mjestu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar SarahEW75
SarahEW75
19:31 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

HR
hr76
18:35 31.05.2020.

Nažalost, gledao sam onu njegovu predstavu u finalu Davis Cupa s Delbonisom. I od onda ne mogu imati dobro mišljenje o njemu, u tom meču nije niti pokušao igrati, kao da se nekome osvećuje.

DU
Deleted user
15:37 31.05.2020.

Cestitam Ivanu Karlovic, krasan covjek, veliki sportas,veliki borac na svim poljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije