Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A voli incidente

VIDEO Bio u zatvoru i ponižavao kolege, ali se raspekmezio kada je sreo slavnog Hrvata!

Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
31.05.2020.
u 10:12

McGregor ne skriva želju vratiti se u oktogon, ali Dani Whiteu je nezamislivo organizirati njegovu borbu bez publike, pa kakva god bila zarada od prodaje prijenosa

Još se ne zna kakve planove ima Conor McGregor koji se u siječnju, nakon pauze od 15 mjeseci, vratio u oktogon. Naime, Irac je u povratničkoj borbi na UFC 246 eventa u Las Vegasu za samo 40 sekundi nokautirao Donalda Cerronea.

A još se pamti njegova pretposljednja borba u studenom 2018. protiv Khabiba Nurmagomedova. Dagestanac je u tom okršaju pobijedio brbljivog Irca, a po završetku meča dogodio se incident u kojem su sudjelovala oba borca i ljudi iz njihovog tima. Oba su borca kasnije suspendirana.

Conor McGregor
1/6

McGregor je sklon izazivati gužvu, tako je samo nekoliko mjeseci ranije završio u zatvoru kada je zajedno sa skupinom prijatelja u Brooklynu napao autobus u kojem su bili UFC-ovi borci.

Irac je smatrao da je izazvan nakon što se njegov prijatelj i MMA borac Artem Lobov sukobio s Nurmagomedovom, te dobio šamar.

McGregor je odlučio osvetiti prijatelja, pa je nešto kasnije s 20-tak prijatelja izazvao kaos u garaži dvorane uoči borilačke priredbe UFC 223. U tom divljačkom ponašanju ozlijeđeno je nekoliko UFC-ovih boraca koji su morali otkazati svoje borbe.

- Ovo je najodvratnija stvar u povijesti UFC-a - izjavio je prvi čovjek najjače borilačke organizacije Dana White, koji nije previše zamjerio svom popularnom borcu. 

Policija je nekoliko sati nakon incidenta privela Conora McGregora i protiv njega je bila podignuta optužnica zbog napada i kriminalnog ponašanja.

Irski borac je jedna od najvećih zvijezdi slobodne borbe i UFC organizacije, a podiže prašinu gdje god se pojavi.

Uvijek se voli praviti važan, ali kada je upoznao najboljeg teškaškog borca američkog Hrvata Stipu Miočića pokazao je kako se zna i pristojno ponašati.

>> Pogledajte susret Miočića i McGregora

U videozapisu McGregor i Miočić vode ugodan razgovor tijekom kojeg si više puta pružaju ruku.

I dok je u prošlosti na borce znao bacati razne stvari, McGregor, koji pored Miočića izgleda kao dječarac, poželio se i fotografirati s našim borcem. 

McGregor ne skriva želju vratiti se u oktogon, ali Dani Whiteu je nezamislivo organizirati njegovu borbu bez publike, pa kakva god bila zarada od prodaje prijenosa.

- Conor i ja nismo razgovarali o borbama. Ako ste Conor i sjedite kod kuće, sigurno slušate kako vas stalno prozivaju - rekao je White i dodao:

- Znate kakav je Conor, on će vam odgovoriti. Mislim da bi trebao još malo odmoriti i vidjeti kako će završiti neke iduće borbe. Nakon toga ćemo imati bolji sliku i onda mu možemo pronaći suparnika.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:40 31.05.2020.

Bio jedno jedan, pazite sad djeco, on je bio jako slavan, i on je djeco...

CH
che9
12:28 31.05.2020.

4 puta su se rukovali, hehe.. Stipe legenda

KA
kaisersosse
17:34 31.05.2020.

bla bla bla....brbljavac iritantni,uh skroz mi je antipatičan taj mcconor gregorski ,svejedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije