Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA I ISPADANJE SA SP-a

Sušić: Nismo imali sreće, žao mi je onih koje smo razočarali

Safet Sušić
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.06.2014.
u 20:59

– Ova pobjeda je važna da se možemo uzdignute glave vratiti kući. No, ne možemo samo time biti zadovoljni. Da je bilo malo više sreće i manje sudačke nepravde, otišli bismo u osminu finala – rekao je izbornik Safet Sušić.

Bosna i Hercegovina upisala je povijesnu pobjedu na Svjetskom prvenstvu. Zmajevi su svladali Iran sa 3:1, no opraštaju se od natjecanja u Brazilu.

Ova pobjeda je važna da se možemo uzdignute glave vratiti kući. No, ne možemo samo time biti zadovoljni. Da je bilo malo više sreće i manje sudačke nepravde, otišli bismo u osminu finala rekao je izbornik Safet Sušić pa poručio navijačima:

Žao mi je onih koje smo razočarali. Ovdje ima dobrih igrača s kojima se može sastaviti dobra ekipa. Žao mi je, po kvaliteti koju imamo smo mogli proći.

Kakav je dojam nakon tri utakmice na SP-u?

Prvi put smo tu i trebalo nam je malo više iskustva. U ključnim utakmicama u kojima je važan psihološki trenutak nismo znali odgovoriti. Sve u svemu, nemam zamjerki na ponašanje igrača i njihovu igru.

Strijelac Miralem Pjanić također smatra da se moglo više.

Pokazali smo da smo s malo više sreće mogli proći skupini jer smo bili kvalitetniji i jači od Nigerije. Nemam objašnjenje za taj poraz, ali mi je drago da smo našem narodu donijeli malo radosti pobjedom nad Iranom.

Queiroz: BiH je najbolja u skupini

Zanimljivu izjavu nakon utakmice dao je izbornik Irana Carlos Queiroz.

Uz dužno poštovanje prema Argentini i Nigeriji, Bosna i Hercegovina je najbolja reprezentacija u našoj skupini, a ne ide dalje rekao je Queiroz, prenose BiH mediji.

>> Povijesna pobjeda BiH: Zmajevi svladali Iran i pomogli Nigeriji

Komentara 5

MI
Milivoje
21:10 25.06.2014.

dobro je safete dilbere...vazno je ucestvovati, i vi i Hrvatska ste odigrali solidno i moze se konstatovati i ocekivano,jer svako tu moze svakog pobjediti (vidi englesku,italiju, spanija) vi ste sa njima , a niste nikad bili prvaci..vi Hrvatska i BihBih ste ponos citavog Balkana

ZM
ZmajOdBosne
21:49 25.06.2014.

Biće bolje na euro 2016, akobogda i za bih i za hrvatsku, a možda se i srbija kvalifkuje ako nauče himnu do početka kvalifikacija

Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:44 25.06.2014.

nemate što žaliti, jer ste se borili do kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije