Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Više ne grizem"

Suarez: Psihijatrica mi je rekla da se moram suočiti s problemom

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.08.2014.
u 13:28

– Jako nam je važno što ga imamo u svlačionici, što su mu omogućili da trenira s nama i da se upoznamo. Svi znamo njegove kvalitete, nema se tu što posebno pričati

Luis Suarez jučer se predstavio navijačima Barcelone na Camp Nou. Odigrao je posljednjih 15 minuta protiv Leona i dobio ovacije, a danas se predstavio i medijima.

– Hvala Barceloni što mi je ispunila san iz djetinjstva. Imao sam i drugih ponuda, ali kad se javila Barcelona, ni jedan drugi klub nije dolazio u obzir, započeo je Suarez.

Naravno, nije mogao izbjeći pitanje o ugrizu tijekom SP-a u Brazilu.

– To je jedna osobna tema, odgovarajući stručnjaci radili su sa mnom. Kažnjen sam zbog toga i moram to prihvatiti. Psihijatrica mi je rekla kako se moram suočiti sa svima te ispričati. Neće mi se to ponoviti. Taj dan nakon utakmice bio sam vrlo depresivan i bilo mi je žao, ali bilo je prekasno.

Suarez osjeća bol u koljenu, ali bit će sve u redu.

– Malo mi smeta nakon dužeg stajanja, ali ovaj tjedan sam radio na jačanju nogu i bit će sve dobro, zaključio je Suarez.

A Ivan Rakitić pohvalio je Suareza kojeg s nestrpljenjem čekaju da se vrati nakon suspenzije.

– Jako nam je važno što ga imamo u svlačionici, što su mu omogućili da trenira s nama i da se upoznamo. Svi znamo njegove kvalitete, nema se tu što posebno pričati, pružit će nam puno sjajnih trenutaka.

>>Enrique: Rakitić je igrač najviše klase i rođeni pobjednik

Komentara 2

MS
Marinac_SEAL
18:23 19.08.2014.

Heroj a ne zločinac!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:57 19.08.2014.

A što kaže zubar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije