Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Stojkić spašavao Nacional, Inero bolji od Uspinjače

Mali nogomet Nacional Potpićan
Luka Klun/VLM
23.11.2009.
u 15:57

Nacional je izborio i sedmu pobjedu u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Slavio je u sedmom kolu u gostima protiv Kijeva Knina pobjedu 2:1, a veliku je prevagu na terenu donio vratar Zagrepčana Marin Stojkić obranivši barem devet zicera.

Poveo je domaćin pogotkom Jelovčića, a Korab Morina i Carlos okrenuli su omjer u korist Nacionala.

Susret pun neizvjesnosti igrali su i Uspinjača i Inero, a gosti su slavili pobjedu 4:3. Strijelci za domaći sastav bili su Murković, Banović i Matošević, a za Splićane Radan, Radmilo, Klarić i Mijatović.

Ostali rezultati: Torcida – Petrinčica 5:2, Vrgorac – Mejaši 8:6, Novi Marof – Skripta 6:1, Renault Auto Krešo – Bitumina 7:4. Poredak: Nacional 21 bod, Inero 18, Torcida i Novi Marof po 13...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije