Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. dan sp-a

Što nas danas čeka na SP-u? Hrvatski san se nastavlja, koja je Dalićeva taktika za Argentinu?

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
10.12.2022.
u 06:30

Već u 9 sati po hrvatskom vremenu uživo smo u Kataru gdje Zlatko Dalić govori na press konferenciji. Nakon Dalićevih reakcija i planova za dalje, od 10.30 na našoj platformi Večernji TV pratite još jedno izdanje specijalne emisije, a pratimo i druga dva četvrtfinala!

Hrvatska bajka se nastavlja. Učiniti ono što su vatreni napravili u Rusiji 2018. činilo se nemoguće, ali ponoviti to na isti način, e to je tek pravi san. Identičnom dramom, produžetcima i jedanaestercima hrvatska nogometna reprezentaicja srušila je Brazil i izborila polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru.

No, vatreni imaju samo četiri dana priprema, stoga se izbornik i igrači već okreću pripremama za Argentinu koja je svladala Nizozemsku također u drami penala. Polufinale je na rasporedu u utorak od 20 sati, a mi i danas bogatim programom pratimo sve vezano uz SP i Hrvatsku.

Već u 9 sati po hrvatskom vremenu uživo smo u Kataru gdje Zlatko Dalić govori na press konferenciji. Nakon Dalićevih reakcija i planova za dalje, od 10.30 na našoj platformi Večernji TV pratite još jedno izdanje specijalne emisije SP Katar 2022. u kojoj će naši novinari i urednici dan nakon povijesnog uspjeha analizirati sve ono što nas tek očekuje.

U nastavku dana pratit ćemo uživo iz Dohe, ali i iz hrvatskih gradova sve reakcije na pobjedu vatrenih. Osim toga pratimo i drugu stranu ždrijeba odnosno potencijalne protivnike Hrvatske u finalu.

Današnji raspored na SP

16.00  Maroko - Portugal

20.00  Francuska - Engleska

Od 16 sati na travnjak istrčavaju momčadi Maroka i Portugala. Maroko je iznenađenje ovog Svjetskog prvenstva i svakako ima razloga za nadati se čudu protiv Cristiana Ronalda i društva.

U večernjem terminu od 20 sati, očekuje nas pravi europski klasik Francuska-Engleska. Aktualni svjetski prvaci tražit će prolaz protiv Southgateove Engleske koja već desetljećima sanja titulu stoga je i njihov motiv izuzetno jak.

U svakom slučaju očekuje nas još jedan bogat nogometni dan! Vatrenima se u ovo predblagdansko vrijeme otvara velika šansa za medalju, a svojim igrama ponovno su unijeli jedinstvo, veselje i žar u ovo zaista posebno i drugačije blagdansko-navijačko vrijeme.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

HE
Herceg56
08:46 10.12.2022.

Odmorite se-zaslužili ste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije