Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SLAVI

VIDEO Izbornik Dalić objavio video slavlja i pjesme nakon pobjede uz samo 4 riječi, javio se i Dudu

Foto: Screenshot
1/45
09.12.2022.
u 22:49

U komentarima mu se javio i bivši hrvatski napadač brazilskog porijekla Eduardo Da Silva koji je ranije otkrio da navija za Hrvatsku, a sada se čestitkama pridružio slavlju.

Povijest se ponavlja i to gotovo na isti način. Drame jedanaesteraca, produžetci, vatreni. Hrvatska je drugi puta uzastopno osigurala polufinale Svjetskog prvenstva, iako smo praktički bili otpisani od cijelog svijeta kao i prije četiri godine u Rusiji. Veliko slavlje nakon pobjede nad Brazilom počelo je i traje u cijeloj Hrvatskoj, ali slavi se i u Dohi.

Dok Brazil čeka let za doma, izbornk Zlatko Dalić na Instagramu je podijelio video slavlja hrvatskih nogometaša i stručnog stožera koji su zapjevali Thompsonov hit - Lijepa li si.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Dalić je uz snimku koja je prikupila desetke tisuća lajkova, napisao samo četiri riječi: Zajedništvo, Hrabrost, Domoljublje, Vjera

U komentarima mu se javio i bivši hrvatski napadač brazilskog porijekla Eduardo Da Silva koji je ranije otkrio da navija za Hrvatsku, a sada se čestitkama pridružio slavlju.

Spomenimo kako Hrvatska polufinale igra 13. prosinca u 20 sati.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Ključne riječi

Komentara 4

KP
Karlovacko pivo
23:21 09.12.2022.

Dudu je rekao ako neprimimo gol u prvih 20 minuta daćemo pobijediti i svaka mu čast štoje reka javno da navija za Hrvatsku a ne kao Samir

HR
Hrast2
23:16 09.12.2022.

Predivno zajedništvo, predivna pjesma. To su moji Hrvati, to je moja Domovina. ❤️ Živjela Hrvatska, dragi Bog blagoslovio Hrvatsku! 🙏❤️

Avatar southman
southman
23:20 09.12.2022.

Iznad svih Hrvatska !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije