Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se izbornik ukrajine

Srna: Ne puštamo Lucescua u repku!

Darijo Srna
Reuters
30.11.2009.
u 21:18

Predsjednik Ukrajinskog nogometnog saveza Grigorij Surkis odlučio je posao izbornika reprezentacije ponuditi Rumunju Mircei Lucescuu, treneru Šahtara, posljednjeg pobjednika Kupa UEFA-e.

Surkis je izjavio kako će razgovarati s vlasnikom Šahtara, milijarderom Rinatom Ahmetovim, kako bi provjerio postoji li mogućnost da Lucescu obavlja oba posla istovremeno.

No, ako bude pitao igrače Šahtara, do posla neće doći. Takva je barem želja kapetana kluba iz Donjecka, hrvatskog reprezentativnog veznjaka Darija Srne kojeg su novinari pitali za mišljenje o iznenadnoj ideji da Lucescu postane ukrajinski izbornik.

- Sve je to logično: Mister je najbolji trener, a uz to vrlo dobro poznaje ukrajinski nogomet. A mislim i da je Surkis impresioniran Šahtarovom igrom. Ali, reći ću unaprijed: momčad neće pustiti Mistera! - bio je jasan Srna.

Ukoliko se Srnina želja ipak ne ispuni, Lucescu će na ukrajinskoj klupi naslijediti Oleksija Mihajličenka koji kroz dodatne kvalifikacijske utakmice protiv Grčke nije uspio odvesti reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije