Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO

Srbi ogorčeni poslije plasmana u Njemačku: 'Očajna utakmica i rasulo. Bolje da ne idemo na Euro'

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Bulgaria
ZORANA JEVTIC/REUTERS
19.11.2023.
u 18:56

Srbiji je bio dovoljan i bod u Leskovcu protiv Bugarske, dok je Crna Gora morala slaviti u Mađarskoj i još se nadati bugarskom čudu u Srbiji. Na koncu je Srbija odigrala 2-2 protiv Bugarske izborivši EURO.

Nakon dramatičnog raspleta u posljednjem kolu G skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, plasman na EURO, uz Mađarsku, koja je vizu potvrdila ranije, izborila je i Srbija. Uoči posljednjih 90 minuta natjecanja u skupini G bila je tek jedna nepoznanica. Tko će se pridružiti Mađarima - Srbija ili Crna Gora.

Srbiji je bio dovoljan i bod u Leskovcu protiv Bugarske, dok je Crna Gora morala slaviti u Mađarskoj i još se nadati bugarskom čudu u Srbiji. Na koncu je Srbija odigrala 2-2 protiv Bugarske izborivši EURO. Odabranici Dragana Stojkovića plasirali bi se i s porazom, jer je Crna Gora izgubila u Budimpešti sa 1-3 premda je vodila na poluvremenu.

GALERIJA Sport: Modrić se suočio s realnošću i odlazi iz Reala

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Bulgaria
1/5

Srbija je povela u 17. minuti golom Miloša Veljkovića, no Bugarska je u nastavku okrenula rezultat golovima Georgija Ruseva (59) i Kirila Despodova (69). Ipak, u 82. minuti je Srđan Babić zabio za 2-2 što je Srbiji bilo dovoljno za plasman u Njemačku bez obzira na ishod druge utakmice.

Međutim, mediji u Srbiji nisu zadovoljni igrom svojih nogometaša. 

- Način na koji smo otišli na Euro je poražavajući, Srbija je bila odlična u prvih 20 minuta, ali od tog trenutka uslijedilo je rasulo u igri. Očajnih 60 minuta. Nedopustivo, bez žara, energije, odusutno... Uzalud nam i plasman ako ćemo ondje ovako igrati. Ovo je bilo ispod svake razine - napisao je  Kurir.

VEZANI ČLANCI:

- Puno toga ostaje za analizu. Počevši od toga zašto smo se našli u situaciji da nam posljednja utakmica odlučuje o sudbini, pa do toga kako smo na početku drugog poluvremena lako primili dva gola - javlja Sportski žurnal. 

- Jako loša igra nogometaša Srbije nije kažnjena! U posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo uz velike muke su odigrali samo 2:2 sa Bugarskom, koja nikog nije pobijedila od studenog prošle godine - Direktno.rs. 

Komentara 4

ČV
čača vrati se
23:40 19.11.2023.

umalo nam uspjelo da ih ne gledamo

Avatar Moodleen
Moodleen
19:00 19.11.2023.

A to nekog u civilizaciji zanima? Do kad tak?

Avatar Castro
Castro
11:18 20.11.2023.

Ne znam zasto je podnaslov "strani nogomet" ..vise vijesti pisete o njima nego o nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije