Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama uoči utakmice

Vozaču autobusa pozlilo dok je prevozio nogometaše, skoro došlo do veće tragedije

Zagreb: Prometna nesre?a na autocesti Zagreb - Lipovac kod Rugvice
Petar Glebov/PIXSELL
19.11.2023.
u 15:56

Sve se odvilo kada su nogometaši putovali do Biograda na utakmicu, a sve se činilo normalnim do odmorišta Pristeg. Autobus je tada počeo iznenadno kočiti, a vozaču je pozlilo

Drama na autocesti odvila se jutros, uoči nogometne utakmice između trećeligaša Primorca i Sloge, kada je tijekom vožnje nogometaša Sloge naglo pozlilo vozaču autobusa. Unatoč pokušajima reanimacije, vozač je na kraju i preminuo, prenosi Dalmatinski portal.

Sve se odvilo kada su nogometaši putovali do Biograda na utakmicu, a sve se činilo normalnim do odmorišta Pristeg. Autobus je tada počeo iznenadno kočiti, a vozaču je pozlilo. Osim članova kluba koji su pokušali pomoći muškarcu, za 15-ak minuta stigla je i Hitna pomoć, no muškarac je preminuo. 

Kako se doznaje, unatoč bolovima, vozač je uspio ostati dovoljno priseban da na autocesti skrene u zaustavnu traku te autobus nasloni na ogradu i zaustavi se. Zbog cijele situacije današnja utakmica, koja je trebala krenuti u 13.30 sati, se nije odigrala.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Prirodni fenomen pretvorili u zabavu! Opatijski kukali igraju picigin u jezeru koje nastaje nakon obilnih kiša

Komentara 2

Avatar eli974
eli974
18:17 19.11.2023.

Žao mi je čovjeka i moram izraziti svako poštovanje jer je u tim trenucima uspio zaustaviti autobus i spasiti druge od veće tragedije.Počivao u miru.

LI
Linomedo
21:23 19.11.2023.

Sada ne smijete niti pitati da li je bio cijepljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije