Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seviljski okršaj

Španjolsko prvenstvo vraća se uz veliki gradski derbi?

Valencia - Betis
Foto: Reuters/PIXSELL
25.05.2020.
u 16:10

U subotu je španjolska vlada dala zeleno svjetlo za nastavak prevenstva od 8. lipnja što ostavlja mogućnost da bi se prva utakmica La Lige mogla igrati u četvrtak 11. lipnja

Španjolsko nogometno prvenstvo, čiji su nastavak u subotu odobrile vlasti, moglo bi krenuti u četvrtak 11. lipnja seviljskim derbijem, izjavio je u nedjelju predsjednik La Lige Javier Tebas.

U subotu je španjolska vlada dala zeleno svjetlo za nastavak prevenstva od 8. lipnja što ostavlja mogućnost da bi se prva utakmica La Lige mogla igrati u četvrtak 11. lipnja - izjavio je Tebas za Movistar Plus.

- Voljeli bismo da to bude seviljski derbi Bétis - Sévilla u 22:00 sata - dodao je Tebas, za kojega bi ta utakmica predstavljala "odavanje počasti povratku la Lige i svemu što se dogodilo".

Španjolski su klubovi prošli ponedjeljak početli trenirati u manjim skupinama po deset igrača i za tjedan dana, smatra Tebas, mogli bi se početi pripremati kolektivno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije