Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD HAJDUKA

Šovšić potpisao petogodišnji ugovor s Lokomotivom

damir šovšić
Davor Puklavec/PIXSELL
20.08.2013.
u 22:04

Šovšić je igrač kojeg sam želio odmah nakon ispadanja Zagreba iz Prve lige, rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković

Iako se proteklih dana špekuliralo kako će Damir Šovšić karijeru nastaviti u Hajduku, Zagrebov veznjak odlučio se za Lokomotivu s kojom je potpisao petogodišnji ugovor.

- Šovšić je igrač kojeg sam želio odmah nakon ispadanja Zagreba iz Prve lige, on je bio moj prvi izbor i zadovoljan sam što je došao, iako nešto kasnije nego što sam ga očekivao. On je kvalitetan igrač, neosporne kvalitete, ali smatram da dosad nije pokazao sve što može. U Lokomotivi mu se sada pruža prilika da pokaže sve što zna i nadam se da će pruženu priliku iskoristiti na najbolji mogući način. On je španer i takav nam igrač treba na sredini terena, jer smo tu u deficitu, ne po kvaliteti, nego po broju igrača. Na njemu je sada da se izbori za mjesto u Lokomotivi - kazao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

>> Šovšić i Abdurahimi postali nove mete Hajduka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije