Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO IM ODGOVORIO

Slavni nogometaš visok je samo 163 cm i zbog toga mu se ovako rugaju

Insigne
Foto: Reuters
16.04.2018.
u 22:40

- Svi su mi govorili da sam talentiran, ali sam prenizak. Već sam razmišljao da se ostavim nogometa, no onda me Napoli pozvao na probu - rekao je Insigne

Jedan od najboljih igrača Napolija Lorenzo Insigne sa 163 centimetra visine spada među najniže profesionalne nogometaše. 26-godišnjem reprezentativcu Italije zbog toga se često rugaju, ali on sve podnosi s osmijehom.

Insigne često dobije najvišeg dječaka dok momčadi izlaze na travnjak pa to nekome može izgledati smiješno. Tako je bilo i ovoga vikenda na San Siru protiv Milana (0:0). Dva dječaka visine gotovo kao nogometaš Napolija izlazi su na teren, a Insigne je shvatio o čemu se radi i zagrlio ih.

- Svi su mi govorili da sam talentiran, ali sam prenizak. Već sam razmišljao da se ostavim nogometa, no onda me Napoli pozvao na probu - rekao je Insigne koji je unatoč nedostatku visine zabio 47 golova za svoj klub. Poznat je po borbenosti i srčanosti, a to može nadoknaditi svaki nedostatak.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
23:10 16.04.2018.

Visina v nogometu ni bitna osim za središnjeg stopera i eventualno jednog od napadača (i vratar obvezno)....al ovo s klincima mi je mraaaaak >;-))

Avatar Abcda
Abcda
23:11 16.04.2018.

U maloj boci se cuva otrov ... ((-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije