Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 4:0

Slaven razbio Lokomotivu, maestralni Vugrinec zabio dva gola

'20.10.2012., Gradski stadion, Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, NK Slaven Belupo - NK Cibalia. Davor Vugrinec.   Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
14.03.2015.
u 22:24

Koprivničanci su veći dio utakmice bili bolja momčad

Iako na pragu 40. godine, Davor Vugrinec ne posustaje. Da je još uvijek ostalo dinamita u kopačkama ovog legendarnog asa pokazao je i u današnjojnjoj 4:0 pobjedi Slavena Belupa nad Lokomotivom u Koprivnici. Vuga je naime s dva pogotka došao do brojke 146 u HNL-u. 

Koprivničanci su veći dio utakmice bili bolja momčad. Iako je trener Lokomotive Tomislav Ivković, nakon sraza s Rijekom, opet posegnuo za zatvorenijom taktičkom postavkom, društvo iz Koprivnice znalo je pronaći put do njihova gola. Najprije je Marko Mirić u 30. minuti udarcem iz blizine doveo Slaven Belupo u vodstvo. Na dva pogotka razlike povisio je Ejupi. A u završnici utakmice u samo dvije minute Davor Vugrinec zabio je dvaput. Najprije je sjajno pogodio suprotni kut s desetak metara u 83. minuti, a odmah u sljedećem napadu iskoristio pogrešku gostujuće obrane i opet poentirao.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:27 15.03.2015.

Po kome će sad pljuvati umišljeni Ivković?

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
08:47 15.03.2015.

Kako sad Lokomotiva nezna pružiti otpor kao što je odigrala protiv Rijeke. Ovo je čista namještaljka. 4:0 to mi je malo sumnjivo 😕.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije