Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale kutije šibica

Škorić: Znam mu sve udarce; Kanjuh: Imam još neke skrivene!

Poliklinika Milojević - Glamour
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
30.12.2016.
u 15:58

Za Polikliniku Milojević-Glamour Križevci igraju uglavnom igrači Futsal Dinama, no večeras će na suprotnoj strani imati jednog svog igrača – Davora Kanjuha

U velikom finalu malonogometnog turnira Kutija šibica igrat će večeras Poliklinika Milojević-Glamour Križevci i Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi.

– Bez obzira na naše iskustvo rekao bi da su danas šanse za osvajanje Kutije 50:50 - rekao je Goran Škorić, vratar Poliklinike Milojević.

Na kladionicama vi ste ipak puno veći favorit?

– Ne kladim se, pa ne znam te omjere. Činjenica je da smo mi ekipa s puno više poznatijih igrača malog nogometa i futsala, no oni su tipično kvartovska momčad koja godinama igra zajedno i koja je osvojila već gomilu turnira. Primjerice, lani su bili prvi u Varaždinu – kaže Škorić.

Bankar malo prima

Za Polikliniku Milojević-Glamour Križevci igraju uglavnom igrači Futsal Dinama, no večeras će na suprotnoj strani imati jednog svog igrača – Davora Kanjuha.

– Svi će se složiti da je Dado njihov glavni motor, glavni igrač. Kako trenutačno igra spada među dva, tri najbolja igrača ove sezone na turniru. Jako dobro znam njegove topovske udarce i spreman sam za njih. Kako zajedno treniramo cijelu sezonu točno znam gdje sve šutira – istaknuo je Škorić koji je na šest utakmica primio tek dva pogotka.

– Imaju i oni odličnog vratara, Ivana Pavlića. On je jedini od njih igrao u završnici Kutije šibica. Dobri smo prijatelji, zajedno smo branili za Nacional u Prvoj hrvatskoj ligi 2012. godine – istaknuo je Škorić, koji nikad nije branio veliki nogomet.

– Veliki nogomet me jednostavno ne zanima – istaknuo je Goran koji svaki dan radi u banci od 8 do 16 sati.

U istoj momčadi je s bratom Vedranom koji nema preveliku minutažu.

– Vedran ima svoje zadatke u momčadi, da bude zabavljač i organizator – zaključio je Škorić.

Davor Kanjuh se samo nasmijao na to što Škorić zna sve njegove udarce.

Kanjuh otkriva sve tajne

– Imam još nekoliko koje sam skrivao i za koje sigurno ne zna. Za nas je već veliki uspjeh što prvi put igramo u finalu Kutije šibica. Imamo jakog suparnika, sve su to dečki koji jako dobro znaju igrati mali nogomet – rekao je Kanjuh.

Da, ali vi kao član Futsal Dinama znate napamet sve njihove akcije. Sigurno ste dobro informirali svoje suigrače.

– Istina, ali kad počne utakmica, onda sve sheme brzo padnu u vodu. Uvjeren sam da će nas od početka napasti i stisnuti. No, bit ćemo strpljivi, igrat ćemo hladne glave – zaključio je Dado. 

Današnji programa počinje utakmicom za treće mjesto glavnog turnira između CB Dobermann (Kovač, Grcić, Mostarlić, Capar, Leskovar, Perić, Novak) i Amoz-Fignal d.o.o (Čujec, Mordej, Osredkar, Simeunović) koja počinje u 16.15 sati. Potom slijedi finale ženskog turnira između Osijeka-HNTV-a i MNK futsal Super chicks iz Poličnika. Utakmica počinje u 17.15 sati, a velike favoritkinje su Osječanke.

U 18.30 sati na rasporedu je finale veterana, a u finalu glavnog turnira, koje počinje u 19.30 sati igrat će Poliklinika Milojević-Glamour Križevci (Matošević, Penava, Petrović, Đulvat, Grbeša, Šestić) protiv Pizzerije Stari Zagreb-Borongaj lugovi (Kanjuh, Pavlić, El Saleh, Skorin).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije