Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučio

Šimunić: U Dinamo idem zbog Lige prvaka

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
31.08.2011.
u 14:50

Čim je Zdravko Mamić u Zagrebu obznanio da je Šimunić postao igrač Dinama, u hotelu Amor u Supetru na Braču naš reprezentativac dao je svoje viđenje cijele situacije

– Odlučio sam nastaviti karijeru u Dinamu, potpisao sam dvogodišnji ugovor. Odlučio sam da je za mene, sportski, najbolje da potpišem za Dinamo – potvrdio je Šimunić.

Još dan prije govorio je da će ostati u Njemačkoj, da ne želi biti čovjek koji će dijeliti sjever i jug.

– Rekao sam 99,9 posto da ću ostati u Hoffenheimu, ali 31. kolovoza uvijek se događaju takvi slučajevi. Tako se dogodilo i sa mnom, dogovorili su se Dinamo i Hoffenheim i odlučio sam se za odlazak u Zagreb – kazao je Šimunić.

Hajduk ga je silno želio, u Poljudu je sve bilo pripremljeno za njegov dolazak. Ali, Mamić je još jednom pobijedio bijele. A Šimuniću 10. rujna neće biti lako kada u Dinamovu dresu istrči u Poljudu.

– Zahvaljujem gospodinu Malešu, pokušao je sve, korektno. Meni je san bio doći igrati u Hrvatsku, za mene je velika stvar što su me željela dva najveća hrvatska kluba, a za Dinamo sam se odlučio jer će igrati Ligu prvaka. Za mene osobno to je najbolji izbor – zaključio je Šimunić.

Ključne riječi

Komentara 77

OB
-obrisani-
16:35 31.08.2011.

Sada sam vec optimist,sa Simunicem Dinamo ima vece sanse da prezimi u Europi. Sretno Joe. Naprijed Dinamo !!!

JO
jozinho
14:57 31.08.2011.

sa simunicem se mores borit i za drugo mjesto u skupini LP....odlican transfer!!!!

CS
Cro-swiss
15:52 01.09.2011.

Ovo nije bilo lipo jako smo tuzni. Mozda samo kriva vijest. Ja se nadam da ce potpisati za Hajduk:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije