Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavidna situacija

Sevilla i Rakitić u teškoj situaciji: Moramo ušutjeti i raditi!

Champions League - Group G - Sevilla v FC Copenhagen
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/3
16.01.2023.
u 12:58

Sevilla se nalazi u zoni ispadanja iz prve lige, u subotu će biti domaćin Cadizu

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić, čija se Sevilla nalazi u zoni ispadanja iz prve lige, poručio je da će se momčad teško izvući nastavi li igrati kao dosad.

Sevilla je u subotu izgubila s 1:2 na gostovanju u Gironi nastavivši agoniju u kojoj se nalazi od početka sezone.

- Hm…kako ubiti samoga sebe - rekao je Rakitić, 34-godišnji kapetan Seville, upitan da analizira tu utakmicu.

 Neobjašnjive su naše greške. Ne želim uperiti prstom u nikoga, ali došli smo do točke kada nam se ovakve stvari više ne smiju događati - dodao je za klupsku televiziju.

Sevilla je u Gironi, gradu u Kataloniji, povela u 13. minuti no domaćini su izjednačili u 46. pa u 88. minuti postigli pobjednički gol.

- Ne smijemo više raditi ovakve gluposti neko izvući Sevillu iz situacije u kojoj se nalazi. No nastavimo li ovako bit će teško. Moramo shvatiti da trenutačno nije vrijeme za priče niti smijanje, nego da konačno ustanemo i damo sve od sebe - napomenuo je Rakitić koji je asistirao za gol te odigrao svih 90 minuta.

U Španjolskoj je odigrano 17 od 38 kola. Sevilla će u subotu biti domaćin Cadizu, u andaluškom derbiju momčadi iz zone ispadanja.

- Sada moramo krenuti naprijed zajedno, više nego ikada. Borimo se, trudimo se i na kraju nam se dogodi tako nešto, da primimo gol, pa to moramo promijeniti - izjavio je bivši hrvatski reprezentativac iza kojeg su ove sezone 22 nastupa uz tri asistencije.

- Sevilla bi trebala biti visoko gore, a ne ovdje gdje je sada. Svi ovdje moraju ušutjeti i raditi - zaključio je Rakitić.

Sevilla, šesterostruki osvajač Europske lige, u listopadu je smijenila trenera Julena Lopeteguija, a na njegovo mjesto dovela Jorgea Sampaolija. U 10 prvenstvenih utakmica pod njegovim vodstvom ostvarene su dvije pobjede te po četiri remija i poraza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije