Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jean Todt

Schumijev prijatelj otkrio nove detalje: On se bori, a njegova supruga nije imala izbora

FILE PHOTO: Michael Schumacher - Ferrari celebrates winnning the race
Foto: John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
12.08.2021.
u 08:22

– Zahvaljujući liječnicima i radu Corinne koja je željela da preživi, on je i preživio, ali s posljedicama. Sada se bori s posljedicama. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno poboljšati.

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera čuva se u najvećoj tajnosti, ponajprije kako bi se ponajbolji vozač formule 1 u povijesti lakše oporavio od teških ozljeda zadobivenih u posljednjim danima 2013. No, neke mu bliske osobe izvan kruga obitelji ipak imaju prilike dolaziti u posjet.

Jedan od njih je Jean Todt, predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA). On je iznio neke nove detalje o Schumacherovu slučaju.

– Proveo sam mnogo vremena s Corinnom otkako je Michael doživio nesreću. Ona je sjajna žena i vodi obitelj. To se dogodilo iznenada i nije imala izbora. No, sve je dobro napravila. Vjerujem joj i ona vjeruje meni – rekao je Jean Todt za Sport Bild i dodao:

– Zahvaljujući liječnicima i radu Corinne koja je željela da preživi, on je i preživio, ali s posljedicama. Sada se bori s posljedicama. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno poboljšati.

Dokumentarni film o sedmerostrukom prvaku formule 1 izlazi 15. rujna, a tada bi javnost mogla doznati još detalja o ovom slučaju.

>> Pogledajte i veliki razgovor s Goranom Ivaniševićem

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
09:41 12.08.2021.

Razumio sam prvih par mjeseci skrivanje, obitelj, zaštita integriteta, ali sada mi ovo više postaje kao neka teorija zavjere, mislim javna ličnost , u čemu je problem nakon toliko vremena, stanje je takvo i takvo , dijagnoza.... ne razumijem.....

Avatar FrancJunior
FrancJunior
17:10 12.08.2021.

Usprkos borbi ljecnika i zeljom cijele moje familie, nas otac je ipak umro. Ovakve bajke, koje vi donosite, su zaista price za malu djecu!

YO
yopi
09:37 12.08.2021.

Svakih mjesec dana novi clanak sa "novim detaljima" o njegovom zdravstvenom stanju.Toliko detalja je dosada procurilo u javnost da znam svaki njegov nalaz.Glupo je must nesto gdje nema niceg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije