Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZDRAVIO GOSTE IZ HRVATSKE

Nevjerojatne fotografije: Bora Čorba na koncertu zapjevao s Hajdukovim šalom

Bora Čorba
Foto: Marjan Marić
1/34
11.08.2021.
u 22:09

Posjetitelji koncerta svjedoče da je Bori Čorbi netko usred pjesme dobacio šal hrvatskog kluba. Ovaj ga je stavio oko vrata i nakon pjesme uredno vratio.

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, na nedavnom koncertu u Celju ogrnuo se šalom splitskog Hajduka.

Posjetitelji koncerta svjedoče da je Bori Čorbi netko usred pjesme dobacio šal hrvatskog kluba. Ovaj ga je stavio oko vrata i nakon pjesme uredno vratio. Frontmen Riblje čorbe uz to je posebno pozdravio goste iz Hrvatske.

Foto: Čitatelj

Riblja čorba u Hrvatskoj ima vjernu publiku pa je na koncertu u Sloveniji bilo posjetitelja iz Splita, Zagreba, Čakovca... Skupilo se oko 3000 ljudi, a bio je to jedini koncert Riblje čorbe ove godine.

Kontroverzni srpski glazbenik Đorđević zbog svojih radikalnih nacionalističkih stavova za mnoge je u Hrvatskoj persona non grata – između ostalog položio je i zakletvu za četničkog vojvodu. Unatoč tome i činjenici da je u prošlosti sam isticao da neće ići u Hrvatsku, povremeno se nagađalo o koncertu Riblje čorbe u Hrvatskoj.

>> Pogledajte i veliki razgovor s Goranom Ivaniševićem

 


 

Ključne riječi

Komentara 180

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
23:40 11.08.2021.

Thompsona bojkotirate a ovdje radote promociju čovjeka koji je proglašen četničkim vojvodom od samog Vojislava šešelja. Vi ste govno od portala.

IL
ilustrator
22:23 11.08.2021.

boračetn8k, a ćale mu isto, oficirčina s zvezdupetokraku!

Avatar Urbanihercegovac
Urbanihercegovac
22:28 11.08.2021.

jedini muzićar kojeg sam prestao slušati jer mi se zgadio zbog njegovih četničkih izjava...ponestalo love pa obleće blizu hrvatske...možda da opet napravi koncert u kninu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije