Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar na treninzima u maleziji

Schumacher: Poboljšanje očekujem tek u Europi

Michael Schumacher
Reuters
02.04.2010.
u 17:07

Iako su na prva dva treninga uoči Velike nagrade Malezije vozači Mercedesa odradili dobar posao, sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher još uvijek nije zadovoljan trenutačnim mogućnostima njemačke momčadi.

Schumacher smatra kako se Mercedesovi bolidi neće moći nositi s najbržima na stazi sve dok se ne naprave određene nadogradnje, a to se neće dogoditi prije no što Svjetsko prvenstvo stigne na europsko tlo. Nakon Malezije vozače Formule 1 još očekuje i Velika nagrada Kine 18. travnja, a prva europska utrka je Velika nagrada Španjolske 9. svibnja.

Najtrofejniji vozač u povijesti Formule 1 u petak je na treninzima osvojio četvrto i peto mjesto. Ponovno je oba puta brži bio njegov momčadski kolega i sunarodnjak Nico Rosberg (drugo, pa treće mjesto), a oba je treninga najbolje odradio Lewis Hamilton u McLarenu.

- Ostvarili smo rezultate kakve smo više ili manje i očekivali. No, dobra vremena koja smo postigli dijelom su prouzročena i različitim taktikama oko količine goriva, kao i problemima drugih bolida - kazao je Schumacher.

Dodao je i kako su brzine koje su postizali McLarenovi bolidi na treninzima impresivne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije