Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Roland Garros: Dodig s Haaseom, Čilić i Karlović čekaju kvalifikante

Marin Čilić (1)
Pixsell
25.05.2012.
u 14:23

Prvom nositelju Novaku Đokoviću prva prepreka bit će Talijan Potito Starace

Ždrijeb Roland Garrosa bio je za hrvatske predstavnike relativno povoljan. Marin Čilić i Ivo Karlović čekaju suparnike iz kvalifikacija, dok će se Ivan Dodig u prvom kolu sučeliti s Nizozemcem Robinom Haaseom, 39. tenisačem svijeta s kojim se Međugorac dosad nije sastajao.

Prvom nositelju Novaku Đokoviću prva prepreka bit će Talijan Potito Starace. Nositelj donje polovice turnirskog kostura Rafael Nadal, koji ide po rekordni sedmi naslov na Roland Garrosu (zasad ih ima šest kao i Bjorn Borg), za suparnika će imati još jednog Talijana Simonea Bolellija. Roger Federer, treći nositelj, sastaje se s Nijemcem Tobiasom Kamkeom.

U ženskom dijelu suparnica Mirjane Lučić bit će Ruskinja Svjetlana Kuznjecova, a Petra Martić igrat će s Nizozemkom Michaellom Krajicek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije