Naslovnica Sport Hokej

Renduliću zbog puknuća tibije pauza 2 mjeseca

– U prvoj trećini u jednom duelu na ogradi igrač Floride gurnuo je Bornu koji je izgubio balans i tu je, izgleda, napuknuće nastalo, kaže trener Roy.
18. siječnja 2015. u 00:30 4 komentara 309 prikaza
27.05.2014., Zagreb - Kondicijski trening hokejasa Borne Rendulica s kondicijskim trenerom Juricom Frankovicem. Borna Rendulic prvi je Hrvat koji je potpisao za NHL Colorado Avalanche. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Tek što se ustalio u momčadi Colorado Avalanchea, za najboljeg hrvatskog hokejaša Bornu Rendulića stigla je jedna jako loša vijest. U utakmici NHL lige protiv Florida Panthersa Borna je zaradio ozljedu kosti potkoljenice, točnije tibije.

– Borna ima frakturu tibije, a povratak očekujemo za osam tjedana – rekao je trener Patrick Roy za Denver Post i objasnio:

– U prvoj trećini u jednom duelu na ogradi igrač Floride gurnuo je Bornu koji je izgubio balans i tu je, izgleda, napuknuće nastalo.

Rendulićeva ozljeda ide i na dušu Coloradovim liječnicima. Naime, Borni je ta tibija napukla još prošli tjedan, no liječnici su rekli da je to samo modrica te da može igrati iduće utakmice. Nažalost, krivo su procijenili.

>>Kako se stvarao hrvatski NHL as - Borna Rendulić

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Vucibatina
  Vucibatina:

  Bil bum pristojan pa bum ti dal palac doleee !

 • dario.petty:

  kad ozdravi poslali bu ju ga u neku filijalu i tak završava njegovo igranje u NHL—u !!!!!

 • berija:

  Zašto bi nas to trebalo brigati? Ovaj ne plaća porez u Hrvatskoj.