Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA

'Real se ne usudi reći Luki Modriću ključnu stvar, ali ima jasan plan. Mnogi kažu da je pogrešan'

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo
ANA BELTRAN/REUTERS
29.03.2024.
u 19:12

Hrvatskom virtuozu ugovor s Realom istječe ovog ljeta, ali njegova budućnost još uvijek nije poznata.

Novinar španjolske Marce Juan Ignacio Garcia-Ochoa u današnjem tekstu o hrvatskom kapetanu Luki Modriću i njegovoj situaciji ističe da Real Madrid ne želi svojoj legendi reći da je stiglo vrijeme za rastanak, već strpljivo čeka trenutak u kojem će Modrić doći i najaviti svoj odlazak. 

GALERIJA Navijači u Kairu laserom gađali oči Luke Modrića

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo
1/5

- Real se ne usudi reći Modriću da ode jer bi ispalo da ga tjera pa čeka da vrijeme prođe te da Modrić sam kaže da ide jer nije dobio novi ugovor. Plan je jasan, iako se mnogima čini da je ta odluka pogrešna. Što biste radije, 20 minuta Modrića ili 20 minuta Ceballosa kad ulaze s klupe? Nogometno gledano, to pitanje nema smisla. Modrić živi u limbu između odlaska i ostanka, a vjerojatno mu se u glavi stalno nameće ideja da ostane. Zašto i ne bi? Uvijek kad zaigra pokaže da je maksimalno posvećen. Nije problem da se Modrić ne uklapa u ekipu, očito je da je i dalje potreban Realu - piše Marca. 

VEZANI ČLANCI:

- Trenutno je stanje takvo da je Real lopticu prebacio na Lukinu stranu terena. Ako odluči da odlazi, 24. svibnja će dobiti jedan od najljepših oproštaja ikad. Ali ako odluči ostati, hoće li mu Perez zbilja reći 'ne'? - pita se Garcia-Ochoa. 

 

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
20:25 29.03.2024.

Real je "pustio" neusporedivo vece igrace. Samo u ne tako davnoj povijesti Figa, Zidanea, Roberta Carlosa, Ronalda....cemu ovo pretjerivanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije